AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.27 // 10.7.2015

​Malinen: "Lappilaisen urheilun kohokohtia"

​Malinen: "Lappilaisen urheilun kohokohtia"

Juha Malinen tietää panokset perjantain ottelussa. (Kuva: Juha Tamminen)

Rovaniemen Palloseura lähtee perjantaina kotiareenallaan Keskuskentällä Veikkausliigan kärkikamppailuun Helsingin Jalkapalloklubia vastaan mitään säästelemättä, vaikkakin hieman hämillään paikastaan kärkikamppailussa.

- Täytyy sanoa, että pikkuisen yllättyneitä ja positiivisesti hämillään ollaan kun heinäkuussa me olemme mukana pelaamassa HJK:n kanssa liigan kärkiottelussa. Mutta kun kerta ollaan, niin eihän sitä muuta voi kun lähteä täysillä peliin mukaan, tuumii tilanteesta hieman hämillään oleva RoPS-valmentaja Juha Malinen.

Malisen mukaan perjantain ottelu on ainutlaatuinen ja monella tapaa mieleenpainuva kokemus niin pelaajille kuin yleisöllekin.

- Kyllähän peli on yksittäisenä otteluna varmasti lappilaisen urheilun kohokohtia. Lapin ylpeys pääsee uuden katsomon ja monituhatpäisen yleisön edessä mittaamaan moninkertaisen Suomen mestarin ja Suomen kovimman jalkapallojoukkueen kunnon. Olen iloinen ja ylpeä siitä, että saan olla mukana tuossa tapahtumassa ja tiedän että niin on myös joukkue, Malinen fiilistelee tulevaa kamppailua.


RoPS - HJK Rovaniemen Keskuskentällä perjantaina 10.7. kello 18.30. Ottelua voit seurata suorana lähetyksenä IS Extrassa, johon pääset tämän linkin kautta.

Lisää uutisia