vko.27 // 9.7.2015

​Eurooppa-liigan jatkopaikat ratkaistaan torstaina

SJK on tiukan paikan edessä Islannissa. (Kuva: Juha Tamminen)

Eurooppa-liigan karsintojen kolme suomalaisjoukkuetta ovat tiukassa paikassa torstaina, kun edessä on ensimmäisen karsintakierroksen toiset osaottelut.

Suomalaiskolmikko FC Lahti, VPS ja SJK pelaavat torstain ottelunsa kaikki vieraskentillä. FC Lahti ja VPS lähtevät tasalukemista toiseen osaotteluun ja SJK:lla on puolestaan kurottavana maalin etumatka kiinni.

Otteluparit ratkaistaan yhteismaalien perusteella ja niiden ollessa tasan vierasmaalisäännöllä. Mikäli 90 minuutin jälkeen tilanne on näillä kriteereillä tasan, pelataan 2 x 15 minuutin jatko-ottelu ja tarvittaessa voittaja ratkaistaan rangaistuspotkukilpailulla.