AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.27 // 8.7.2015

​Vuorinen: "Tehtävänä keskittyä olennaiseen"

​Vuorinen: "Tehtävänä keskittyä olennaiseen"

Petri Vuorinen haluaa joukkueen keskittyvän olennaiseen. (Kuva: Juha Tamminen)

VPS ja AIK kohtaavat toistamiseen Eurooppa-liigan 1. karsintakierroksella. Ratkaiseva toinen osaottelu pelataan Tukholmassa huomenna torstaina. Ensimmäinen ottelu päättyi 2-2-tasapeliin.

VPS lähtee haastamaan kaikin keinoin ruotsalaista suurseuraa AIK:ta, joka ei vielä tällä kaudella ole hävinnyt yhtäkään ottelua kotikentällään, 50 000 katsojaa vetävällä Friends Arenalla, joka tuo varmasti monelle VPS-pelaajalle mukanaan unohtumattoman kokemuksen.

- Mun tehtävä on saada pelaajat keskittymään olennaiseen. Jännitystä pystyy lieventämään sillä, että fokusoi itsensä omiin tehtäviin. Kaikki muut asiat täytyy olla täysin sivuseikkoja, VPS:n päävalmentaja Petri Vuorinen painottaa seuran verkkosivuilla.

Oulussa AIK tuli erittäin kovalla tempolla ensimmäiset minuutit. VPS kuitenkin kesti alkurynnistyksen maalivahti Henri Sillanpään johdolla erinomaisesti. Samanlaista on luvassa varmasti myös torstaina.

- Uskon, että he tulevat vieläkin kovempaa. Nyt meillä on siitä kokemusta, joten uskon että se auttaa meitä keskittymään ja varautumaan siihen paremmin, Vuorinen ennakoi.

Kaksi maalia Oulussa iskenyt AIK:n laituritähti Nabil Bahoui on siirtymässä Saudi-Arabiaan ja hänen pelinsä AIK-paidassa on pelattu. AIK:lla kuitenkin riittää laadukkaita pelaajia laidalle, muun muassa Mohamed Banguran muodossa.

- Siellä on nopeita kavereita, jotka saatiin pidettyä pääsääntöisesti kurissa ekassa pelissä. Meidän pitää pystyä pitämään ne keskityksien ja kaukolaukausten varassa. Pelikurin on säilyttävä koko ottelun ajan.

Lisää uutisia