AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.26 // 4.7.2015

Rajamäki odottaa tasaista ja tasokasta peliä

Rajamäki odottaa tasaista ja tasokasta peliä

"Rapa" uskoo pikkutauon näkyvän positiivisesti. (Kuva: Juha Tamminen)

KuPS ja FF Jaro kohtaavat ensimmäistä kertaa tämän liigakauden aikana sunnuntai-iltana Savon Sanomat Areenalla.

Kuopiolaiset pääsevät metsästämään kotivoittoa hyvistä lähtökohdista. Terveystilanne on hyvä ja edellisestä ottelusta on kulunut jo viikon verran, joten nyt on ollut runsaasti hyvää aikaa valmistautua seuraavaan otteluun uutta energiaa keräten. Päävalmentaja Marko Rajamäki odottaa tämän myös näkyvän pelin tasossa.

- Nyt pääsee valmistautumaan rauhassa ja harjoittelemaan kehittäviä treenejä. Toivon mukaan ja loogisella tavalla ajateltuna sen myös pitää näkyä parempana pelinä niin meillä kuin Jarollakin. Hyvällä ja huolellisella valmistautumisella on pelin tasokin parempaa, valmentaja odottaa.

KuPS on hankkinut edellisen liigavoittonsa Jarosta 16.6.2013. Jaro voitti viime kaudella kaksi kohtaamista kolmannen päättyessä 1-1. Joukkueiden väliset liigaottelut ovat aina erittäin tiukkoja ja tasaväkinen voimainkoitos on jälleen kerran odotettavissa.

- Jaro pelaa erittäin aktiivisesti ja puolustaa välittömästi pallonmenetyksen jälkeen. Jaro hyökkää pallolla eteenpäin syöttäen palloa nopeasti. Heillä on erinomaisia ja yleisöä kiinnostavia yksilöitä kuten Jani Virtanen, Jose Manuel Rivera ja Serge Atakayi, Rajamäki muistuttaa.


KuPS-FF Jaro Savon Sanomat areenalla sunnuntaina 5.7. kello 18.30. Voit seurata ottelua suorana lähetyksenä IS Extrassa, johon pääset tämän linkin kautta.

Lisää uutisia