AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.26 // 4.7.2015

​Ennakko: KuPS-FF Jaro

​Ennakko: KuPS-FF Jaro

Kuopion Palloseuran värikäs ja jännittävä Veikkausliigakausi 2015 jatkuu sunnuntai-iltana Savon Sanomat Areenalla. KuPS ja FF Jaro kohtaavat ensimmäistä kertaa tämän liigakauden aikana, 15:nnen sarjakierroksen kotiottelu alkaa normaaliin aikaan kello 18.30.

Kuopiolaiset pääsevät metsästämään kotivoittoa hyvistä lähtökohdista. Terveystilanne on hyvä ja edellisestä ottelusta on kulunut jo viikon verran, joten nyt on ollut runsaasti hyvää aikaa valmistautua seuraavaan otteluun uutta energiaa keräten.

Kuopiolaiset lähtevät haastamaan punanuttuja viisi liigamaalia iskeneen Charles Traffordin johdolla. Kanadalaistaistelija on KuPS-joukkueen tämän hetken tehokkain maalintekijä.

- Voitokas Lahti-ottelu oli viihdyttävä peli. Samat pelaamisen kehittämiskohteet meillä ovat edelleenkin esillä ja niiden kanssa me olemme tehneet töitä tämän viikon. Viimeistely on se isoin kehityskohteemme. Me olemme puolustaneet hyvin myös ylhäältä. Palloton pelaamisemme on ollut aika hyvää ja aktiivista. Meillä on aika hyvä lähtötilanne sunnuntaiseen peliin, KuPS-luotsi Marko Rajamäki toteaa.

Ottelu on joukkueitten ensimmäinen kohtaaminen tällä kaudella. Jaro matkaa Kuopioon hakemaan ennen kaikkea tehoja, sillä kolmessa edellisessä ottelussa pietrasaarelaiset ovat jääneet nollille. Edellisestä ottelusta on nyt kulunut viikko ja keskittyminen tulevaan otteluun on sujunut suunnitelmien mukaisesti. Valmentaja Alexei Eremenko ei silti vieläkään pääse otteluun täydellä miehityksellänsä, sillä pelikieltojen ja loukkaantumisten takia kokoonpanosta puuttuvat Peter Opiyo, Reginaldo Junior, Jonas Emet sekä David Carlsson.

Lue IS:n otteluennakko täältä.


KuPS-FF Jaro Savon Sanomat Areenalla sunnuntaina 5.7. kello 18.30. Voit seurata ottelua suorana lähetyksenä IS Extrassa, johon pääset tämän linkin kautta.

Lisää uutisia