AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.25 // 27.6.2015

Ennakko: FF Jaro-RoPS

Ennakko: FF Jaro-RoPS

FF Jaro ja RoPS kohtaavat sunnuntaina Pietarsaaren Keskuskentällä. Vastaavassa ottelussa toukokuun alussa pisteet matkasivat Rovaniemelle loppulukemien oltua 1-2.

Jaron päävalmentaja Alexei Eremenko puhisi tyytymättömyyttään edellisen FC KTP:tä vastaan pelatun maalittoman tasapelin jälkeen ja arvosteli erityisesti muutamaa pelaajaa tiki-takan pelaamisesta. Tähän lienee nyt kiinnitetty huomiota Pietarsaaressa.

Tasapeliin päättyi myös RoPSin edellinen ottelu - 1-1 FC Interiä vastaan - eikä Rovaniemelläkään täysin tyytyväisiä oltu.

RoPS-luotsi Juha Malinen hakee Eremenkon tavoin uutta ilmettä peliin. Taktisiin rotaatioihin ei RoPSilla ole mahdollisuutta kapean pelaajaringin vuoksi ja avauskokoonpanokin selviää vasta aivan ottelun alla.

- Täytyy katsoa että kentälle menevät ne miehet, jotka voivat antaa kaikkensa voittoa tavoiteltaessa. Nyt härkäviikon päätteeksi katsotaan mitä pelaajilla pakista löytyy, Malinen naurahtaa.

Jo kerran tällä kaudella RoPS on siis hakenut voiton Jarolta Pietarsaaressa. Nyt ottelusta tulee varmasti tiukka taisto kolmesta pisteestä.

- Jaron peli on kehittynyt kesän edetessä. He pyrkivät pelaamaan alakerrasta maata pitkin, jota kesän myötä parantunut kentän nurmen kunto auttaa. Jaron keskikenttä on heidän olennaisin juttu, voi jopa sanoa että Kadio, Opiyo ja Rivera ovat joukkueen sydän, eikä tuon kolmikon kanssa ole erikoistilanteissa leikkiminen, Malinen varoittelee joukkuettaan.

Kotijoukkue Jarolta sivussa ovat varmuudella loukkaantuneiden kirjoissa oleva David Carlsson ja pelikieltoa kärsivä Adam Widjeskog sekä maajoukkuetehtävissä oleva Sergei Eremenko.


FF Jaro - RoPS sunnuntaina 28.6. kello 18.30 Pietarsaaren Keskuskentällä. Voit seurata ottelua suorana lähetyksenä IS Extrassa, johon pääset tämän linkin kautta.

Lisää uutisia