AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.24 // 17.6.2015

Pelvas tietää reseptin HJK:n kaatamiseen

Pelvas tietää reseptin HJK:n kaatamiseen

Akseli Pelvas palaa vanhalle kotistadionilleen. (Kuva: Juha Tamminen)

HJK ja SJK kohtaavat kärkikamppailussa keskiviikkona. Yhdelle vieraiden syömähampaista ottelu merkitsee paluuta vanhalle kotikentälle.

Entinen HJK-pelaaja ja nykyään SJK:ssa maaleja takova Akseli Pelvas odottaa tunteikasta ottelua omalta kohdaltaan. Pelvas on osunut SJK-paidassa vanhan seuransa verkkoon jo kolmasti ja lisää saattaa olla tulossa keskiviikkona.

- Tuttuja kavereita vastassa ja tiedän miten heitä vastaan pystyy tehdä maaleja. Kyllä tämä ottelu tietenkin herättää tietynlaisia tuntemuksia, sillä se oli kuitenkin minun kotistadionini toistakymmentä vuotta. Siellä on paljon muistoja ja paljon on pelejä tullut pelattua siellä. Koen myös että olen saanut siellä kannattajiltakin aina hyvän vastaanoton, joten kyllä se on siten aika tunteikas hetki minulle. Mutta pelin tiimellyksessä sitä ei ajattele enää, kommentoi Pelvas SJK:n verkkosivuilla.

Pelvaksella on myös selkeä resepti sille miten HJK kaadetaan.

- Meidän pitää lähteä hyökkäysvoittoisesti iskemään heidän heikkouksiin. Ei meidän kannata liikaa lähteä heitä kunnioittamaan ja vetäytymään. Se harvemmin toimii.

- Tiedämme kuitenkin että meillä on kaikki avaimet siihen että pystymme luomaan tarvittavia tilanteita ja puolustuskin on tunnetusti ollut meillä hyvää. En usko että paljoa maaleja päästetään tässäkään pelissä. Luotto omaan juttuun vaan, niin sillä pääsee aika pitkälle, Pelvas jatkaa päättäväisenä.


HJK-SJK keskiviikkona 17.6. kello 18.30 Sonera Stadiumilla. Ottelua voit seurata suorana lähetyksenä IS Extrassa, johon pääset tämän linkin kautta.

Lisää uutisia