AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.22 // 7.6.2015

​Sillanpää iloitsi taistelutasapelistä

​Sillanpää iloitsi taistelutasapelistä

Pistekin maistui "Henkalle" (Kuva: Juha Tamminen)

VPS-maalivahti Henri Sillanpää oli tyytyväisellä mielellä sunnuntaisen KuPS-ottelun päätyttyä.

Kotijoukkue KuPS painoi kovasti päälle voittoa metsästäessään. Vaasalaisten linjat kestivät hienosti loppuun saakka ja kotiinviemisiksi mukaan tarttui yksi arvokas sarjapiste Savon Sanomat Areenalta.

- Ei ollut varmaankaan niitä tylsimpiä 0-0-pelejä, mitä tällä stadionilla on pelattu tai mitä me on pelattu. Kyllä kovilla oltiin, ehkä tämä oli meiltä torjuntavoitto. Kovan paineen alla oltiin, välillä vähän saatiin paikkojakin ja toisen jakson alussa oli Juho Mäkelällä paikka tehdä maali. Kolmea pistettä me olisi kovasti kaivattu, Sillanpää totesi.

- Rehellisesti sanottuna tämä oli meille melkein maksimi mitä me tänään saatiin. Paikat oli tosiaan vähissä, veikkaan kuitenkin että toisesta tilanteestaan "Mäksä" Mäkelä olisi tehnyt maalin. Aina jalkapallo ei ole oikeudenmukaista, joskus saa pisteitä vähemmilläkin paikoilla ja ollaan siihen tyytyväisiä. Enemmän se kuitenkin on kuin sarja-avauksessa, maalivahti muistutti.

Sillanpään mielestä VPS-joukkueen peliesitykset ovat kääntymässä parempaan suuntaan, vaikka joukkue jatkaakin edelleen sarjataulukon jumbona.

- Yksi maali on päästetty kolmessa viime pelissä, joista kaksi on kaikkein pahimpia vieraspelejä. Peräpää toimii tällä hetkellä, voittoja me tietenkin kaivataan. Koko joukkue toimii, kaikki 10 kenttäpelaajaa siinä edessä antoivat tänään kaikkensa ja taisteltiin. Sillä tavalla saatiin piste ja ollaan tyytyväisiä, KuPS ei varmaankaan sitä ole, maalivahti arvioi.

Lisää uutisia