AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.22 // 7.6.2015

​Rajamäki kiitteli nuorten pelaajien pelipanosta

​Rajamäki kiitteli nuorten pelaajien pelipanosta

Vain maali jäi puuttumaan Rapan mielestä. (Kuva: Juha Tamminen)

Kuopion Palloseura tavoitteli voittoa sunnuntaisesta kotiottelustaan Vaasan Palloseuraa vastaan.

Kuopiolaiset pelasivatkin kelpo ottelun halliten peliä suurimman osan peliajasta. Maaleja ei kuitenkaan onnistuttu tekemään ja kotijoukkueen oli tyytyminen yhteen pisteeseen.

- Kaikilta osin olen tyytyväinen peliin, siihen miltä peli näytti ja miten peliä rakennettiin. Minun mielestäni me saatiin tarpeeksi laadukkaita palloja, jotta olisi saatu maali aikaiseksi. Tämä on meille pikkuisen haastavaa tällä hetkellä. Poissaolojen johdosta on kaikki yläkastin jätkät menneet uusiksi. Hyökkäyspelimme oli tänään mallikasta, me saatiin tilanteita ja pelaamisessa oli sellaisia uusia elementtejä mitä me on talven aikana treenattukin, KuPS-valmentaja Marko Rajamäki totesi.

Keskikenttäpelaaja Urho Nissilä pelasi kotidebyytissään erinomaisen ottelun ja hyökkääjä Saku Savolaisella oli myös hyviä tilaisuuksia iskeä maaleja.

- Meidän pitää palata voittamaan näitä pelejä ja saada pallo maaliin. On kaksi tärkeää asiaa: ensiksikin tulosta meidän pitää tietenkin saada ja samaan aikaan meidän pitää ajaa Kuopion poikia sisään liigatasolle. Saku Savolainen on hyvässä aallossa ja Upi Nissilä suoriutui hyvin. Nuoret pelaajat ovat kantaneet vastuuta hyvin ja muutama nuori pelaaja odottaa vielä penkillä omaa vuoroaan, Rajamäki huomautti.

Nuorten pelaajien ohella olivat KuPS-hyökkääjät Francis Chibuike ja Irakli Sirbiladze hyvässä pelivireessä.

- Kahdella hyökkääjällä me mentiin tänään. He tekivät hyvin aloitteita eteenpäin ja sitä kautta me saatiin painetta aikaiseksi. Pelaajien vahvuuksilla me löydettiin tilanteet. Aloitteet ja tekeminen olivat kohdallaan, pienet pelin yksityiskohdat pitää vielä saada kohdilleen niin saadaan pallo verkkoon, valmentaja muistutti.

Lisää uutisia