AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.22 // 6.6.2015

SJK:n Savic: "Emme keskity kuin omaan peliimme"

SJK:n Savic: "Emme keskity kuin omaan peliimme"

Zeljko Savic pelaa sillä tontilla jossa tarvitaan. (Kuva: Juha Tamminen)

Sunnuntain kärkipään tiukassa kamppailussa kohtaavat Seinäjoen Keskuskentällä sarjakakkonen SJK ja kolmonen RoPS.

Eroa SJK:lla ja RoPS:lla on vain kaksi pistettä. Kaksikon edellä kärjessä on HJK, joka on kuitenkin pelannut kaksi ottelua muita kärkijoukkueita enemmän. Ero SJK:hon on viisi pistettä, joten rästiotteluiden myötä SJK voisi nousta jopa Veikkausliigan piikkipaikalle. HJK ja SJK kohtaavat ensi viikon maaottelutauon jälkeen Helsingissä keskiviikkona 17.6.

- Me emme keskity muuhun kuin omaan peliimme ja etenemme peli kerrallaan. Eli keskitymme vain ja ainoastaan saamaan kolme pistettä sunnuntaina, sanoo SJK:n puolustaja Zeljko Savic päättäväisenä seuran verkkosivuilla.

Savic on pelannut kauden aikana sekä vasemmalla laitapakkina että keskuspuolustajana. Viime otteluissa paikka on löytynytkin juuri tutummalta topparin paikalta keskeltä.

- Pelaan siellä missä minua tarvitaan ja minne valmentaja minut haluaa, sillä olemme ammattilaisia. Mutta on ollut tietenkin kiva päästä takaisin toppariksi, mikä on ehkä kuitenkin se minulle tutumpi pelipaikka, arvioi Savic.


SJK - RoPS Seinäjoen Keskuskentällä sunnuntaina 7.6. kello 14.00. Ottelu on mukana Yle TV2:n Futiskierroksessa. Koko ottelun voit katsoa IS Extrassa, johon pääset tämän linkin kautta.

Lisää uutisia