AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.22 // 6.6.2015

​Rajamäki tyytyväinen rauhallisempaan ottelutahtiin

​Rajamäki tyytyväinen rauhallisempaan ottelutahtiin

Rapa löytää alkukaudesta hyvää ja huonoa. (Kuva: Juha Tamminen)

KuPS isännöi sunnuntaina VPS:aa ja on saanut valmistautua otteluun huolella, koska kuopiolaiset eivät viikolla pelanneet.

Alkukauden tiivis otteluruuhka rauhoittuu kaikkineen nyt toukokuun vaihduttua kesäkuuksi. KuPSin päävalmentaja Marko Rajamäki pitää tätä valmennuksen kannalta erittäin tervetulleena asiana.

- Rauhallinen ottelutahti on valmentajan näkökulmasta paljon miellyttävämpi. Nyt me pääsemme tekemään kehittäviä harjoituksia niin fyysisesti kuin pelillisesti, Rajamäki muistuttaa.

"Rapan" mukaan toukokuun jäljiltä KuPSin pelaamisessa on vielä viilaamisen varaakin.

- Alkukausi sisälsi niin hyvää kuin huonoa. Hyvää olivat neljä pinnaa HJK:lta ja hyvät peliesitykset. Lahti-kotiotteluun en ole tyytyväinen, se oli heikoin suorituksemme tällä kaudella. Tason heilahdus HJK-ottelusta SJK-otteluun oli myös liian iso. Matkalla voittavaksi joukkueeksi meidän pitää karsia nämä asiat pois, valmentaja tähdentää.


KuPS - VPS Savon Sanomat Areenalla sunnuntaina 7.6. kello 14.00. Ottelu on mukana Yle TV2:n Futiskierroksessa. Koko ottelun voit katsoa IS Extrassa, johon pääset tämän linkin kautta.

Lisää uutisia