AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.22 // 6.6.2015

Malinen: "SJK:n lukemat viittaavat mestaruuteen"

Malinen: "SJK:n lukemat viittaavat mestaruuteen"

Juha Malinen kehuu SJK:ta vuolaasti. (Kuva: Juha Tamminen)

RoPS kohtaa sunnuntaina kärkipään kahinassa vieraskentällä SJK:n ja RoPSin päävalmentaja Juha Malinen suitsuttaa seinäjokelaisvastustajaa ennakkoon.

Malisen mukaan SJK on Veikkausliigassa eräänlainen tiennäyttäjä, sillä joukkue on tehnyt ennakkoluulottomia päätöksiä ja täsmähankintoja joukkueeseen mestaruus mielessä.

- Joukkueesta löytyy mm. sellaisia nimiä kuin Atajic, Lehtinen, Pelvas ja Tuco, jotka kaikki ovat potentiaalisia Veikkausliigan maalikuninkaita. Kun heidän alapuolellamme luutii liigan ylivoimaisesti paras toppari Gogoua ja loistava maalivahti Aksalu, niin kyllä heitä vastaan täytyy vieraskentällä tulla hattu kourassa, RoPS-luotsi tuumaa.

Malisen mielestä Aksalun ja SJK:n tällä kaudella omiin päästettyjen maalien määrä on niin pieni, että se viittaa jopa Suomen mestaruuteen.

- Onhan se aivan käsittämätön luku, kun Aksalu on pelannut kauden yhdessätoista ottelussa täydet minuutit ja taakse on mennyt vain neljä osumaa. Tuo on sellainen lukema, joka viittaa vahvasti Suomen mestaruuteen. Kova on siis meillä huomenna tehtävä edessä, pohdiskelee Malinen kärkikamppailun alla.


SJK - RoPS Seinäjoen Keskuskentällä sunnuntaina 7.6. kello 14.00. Ottelu on mukana Yle TV2:n Futiskierroksessa. Koko ottelun voit katsoa IS Extrassa, johon pääset tämän linkin kautta.

Lisää uutisia