AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.22 // 6.6.2015

Ilveksen "hyvä työ palkittiin"

Ilveksen "hyvä työ palkittiin"

Ilves otti niukan, mutta sitäkin makeamman 1-0-kotivoiton lauantaina FC Interistä ja tunnelmat tamperelaisleirissä olivat sen mukaiset.

Ilveksen maalivahtivalmentaja Mikko Kaven tuurasi päävalmentaja Keith Armstrongia pelin jälkeisessä lehdistötilaisuudessa. Kaven oli tyytyväinen keltapaitojen taisteluilmeeseen.

- Hyvä taistelu meiltä kaiken kaikkiaan ja ilmeemme oli hyvä. Ensimmäisen maalin merkitys oli tärkeä ja pääsimme tietyllä tavalla kontrolloimaan peliä. Meillä oli pari tuhannen taalan paikkaa naulata tämä peli, mutta ei siinä onnistuttu. Olemme keskittyneet viime aikoina siihen, ettei tulisi virheitä omassa päässä ja tänään niitä ei tehty, Kaven sanoi Ilveksen verkkosivujen mukaan.

- Uskon näin, että pikku hiljaa meidän prosessimme etenee. Tämä on ollut iso harppaus mennä Ykkösestä Veikkausliigan. Ollaan huomattu, että virheistä meitä kyllä rankaistaan. Tänään tehtiin hyvä työ ja se palkittiin, kommentoi hyväntuulinen Kaven.

Erityiskehut Kaven osoitti ratkaisumaalin laukoneelle Tomi Petresculle, joka pelasi kaikkineen erinomaisen ottelun.

- Petrescu oli tänäänkin hyvä ja mies pelasi hienosti. Tomille sopii tällainen peli, kun on vähän liukas keli ja pallo liikkuu mukavasti. Kun Tomi pääsee pelipäälle, niin hänen syöttövalikoimansa on tosi laaja. Ja nyt hän pääsi itse tekemään maalin.


Lisää uutisia