AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.22 // 2.6.2015

Malinen odottaa Keskuskentän katsomon täyttyvän

Malinen odottaa Keskuskentän katsomon täyttyvän

Juha Malinen uskoo yleisön löytävän paikalle keskiviikkona. (Kuva: Juha Tamminen)

RoPS lähtee hyvässä myötätuulessa kamppailemaan lisäpisteistä keskiviikkoisessa kotiottelussaan FC KTP:ta vastaan.

Ottelussa kohtaavat myös RoPS:n vanha ja uusi aika, sillä kotkalaisjoukkueen mukana Keskuskentälle saapuu todellinen RoPS-ikoni Steven Polack. Yksitoista kautta RoPS-paidassa aikoinaan pelannut Polack toimii nykyään kotkalaisjoukkueen kakkosvalmentajana.

- Uskon että tämä jos mikä sytyttää rovaniemeläisen jalkapalloyleisön ja huomenna nähdään keskuskentällä kauden ennätysyleisö. Väki on huomannut meidän menestyksen ja tulee katsomoihin auttamaan meitä jatkamaan hyvää putkeamme liigassa, RoPS-valmentaja Juha Malinen luottaa vahvasti seuran verkkosivuilla ja toivoo katsomoihin todellista yleisöryntäystä.

RoPS on jatkanut Malisen mukaan harjoituksissaan pelillisten asioiden hiomista ja kehittämistä edelleen.

- Toivon että Kotkaa vastaan pystymme esittämään vielä parempaa pallonhallintapeliä kuin aikaisemmissa otteluissa. Joukkueen ilme säilyy toivottavasti myös taistelevana ja rohkeana, jossa riittää rovaniemeläiselle jalkapalloyleisölle paljon katsottavaa, Malinen toteaa.


RoPS - FC KTP Rovaniemen Keskuskentällä keskiviikkona 3.6. kello 18.30. Ottelua voit seurata suorana lähetyksenä IS Extrassa, johon pääset tämän linkin kautta.

Lisää uutisia