AC Oulu FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KTP KuPS SJK
vko.22 // 1.6.2015

Interillä runsaasti loukkaantumisia alkukaudella

Interillä runsaasti loukkaantumisia alkukaudella

Oskari Qvickin kausi on ohi. (Kuva: Juha Tamminen)

Inter on saanut maanantaina IFK Mariehamnia vastaan pelatun ottelun jälkeen palautua rauhassa alkukauden otteluruuhkan rasituksista, koska seuraavan kerran joukkue pelaa keskiviikkona 3.6. vieraissa VPS:aa vastaan.

Inter on taistellut alkukauden otteluruuhkan läpi urhoollisesti, vaikka eri vammojen takia sivuissa otteluista on ollut peräti 11 eri pelaajaa. Huhtikuun lopussa Inter oli vielä tilanteessa, jossa joukkueella oli koko miehistö käytössä. Sen jälkeen fysio-kaksikko Antti Laurilalla ja Jermu Gustafssonilla on riittänyt päävalmentaja Job Dragtsman mukaan töitä.

- Olimme huhtikuun lopussa vielä tilanteessa, missä meillä ei ollut yhtään loukkaantunutta pelaajaa. Sen jälkeen fysioilla on kyllä riittänyt töitä. Kun pelataan paljon, niin loukkaantumisia vaan tulee. Se on kylmä fakta, alleviivaa Dragtsma Interin sivuilla.

Inter on pyrkinyt kierrättämään pelaajia koko alkukauden ajan niin paljon kuin se on ollut mahdollista. Kaikkiaan kentällä on tämän kauden otteluissa Suomen Cup mukaan lukien käynyt 23 eri pelaajaa.

- Kauden alussa pelataan Suomessa perinteisesti todella tiiviillä tahdilla. Meillä on tällä kaudella ollut aikaisempaa laajempi pelaajarinki ja se on todellakin ollut tarpeen. Lähdes jokaiselle pelaajalle on ollut käyttöä, sanoo Dragtsma.

Interin pelaajista pisimpään ovat yhtäjaksoisesti olleet sivussa Jukka Lehtovaara ja Kalle Kauppi. Kaksikon seuraksi pitkäaikaispotilaiden joukkoon on liittynyt myös nuori Oskari Qvick, jonka HJK-ottelussa saama polvivamma pitää hänet sivussa loppukauden. Dragtsma on pahoillaan hyvin kauden aloittaneen Qvickin loukkaantumisesta.

- Oskari aloitti kauden hyvin ja näytti, että pystyy pelaamaan Veikkausliigatasolla. Nyt hän on kuitenkin valitettavasti sivussa pitkään, toteaa Dragtsma.

Interin loukkaantuneista pelaajista lähimpänä paluuta tosi toimiin ovat Vahid Hambo, Eric Matoukou ja Diogo da Costa.

VPS-FC Inter Hietalahden Stadionilla keskiviikkona 3.6. kello 18.30. Voit seurata ottelua suorana lähetyksenä IS Extrassa, johon pääset tämän linkin kautta.

Lisää uutisia