AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.18 // 8.5.2015

Lehkosuo: "KuPSin vahvuudet ratkaisivat"

Lehkosuo: "KuPSin vahvuudet ratkaisivat"

"Bana" antoi tunnustuksen KuPsille. (Kuva: Juha Tamminen)

Hallitseva mestarijoukkue HJK joutui nöyrtymään perjantaisessa vierasottelussaan Kuopiossa. Kotijoukkue Kuopion Palloseura pelasi erittäin vahvaa peliä mestarijoukkuetta vastaan voittaen ansaitusti 1-0.

- Me aloitettiin peli hyvin ja oltiin jo nokikkainkin KuPS-vahti Tomi Maanojan kanssa. Meillä oli siinä muutama muukin tilanne. KuPS käytti omia vahvuuksiaan maalitilanteessa, siinä käytettiin hienosti hyväksi oman joukkueen vahvuudet ja se myös ratkaisi tämän pelin, HJK-valmentaja Mika Lehkosuo tunnusti.

Klubilta odotettiin vahvaa painostamista 1-0-maalin jälkeen. Mitään erityisen vankkaa loppukiriä tai rytminvaihdosta ei kuitenkaan saatu nähdä. Toisella jaksolla nähtiin hyvin vähän vaaratilanteita pelin edetessä tasaisissa merkeissä.

- KuPS puolusti oman boksin erittäin hyvin ja hyville maalintekopaikoille oli sen takia erittäin vaikeata päästä. Me ei löydetty osaamista KuPS-puolustuksen murtamiseen ja tulos on tässä, Lehkosuo totesi.

- Rytminvaihdosta ei saatu aikaiseksi, kreditit KuPS:lle siitä. KuPS puolusti erittäin tiiviisti viimeiset 35 metriä, eikä todellisia loistopaikkoja saatu. Meidän pitää löytää keinot noin hyvän puolustuksen murtamiseen, Klubi-valmentaja mietiskeli.

Lisää uutisia