AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.17 // 3.5.2015

​HIFK:n pelaajat tunnetaan hyvin SJK-leirissä

​HIFK:n pelaajat tunnetaan hyvin SJK-leirissä

HIFK on tuttu ryhmä Jussi Vasaralle.

SJK pääsee tällä kaudella ensimmäistä kertaa Keskuskentälle, kun se isännöi HIFK:ta. Tuttu kotikenttä ja vastustajan riveissä pelaavat tutut pelaajat tuovat oman lisämausteensa SJK-pelaajille.

SJK:n keskikenttäpelaaja Jussi Vasara tuntee hyvin HIFK:n pelaajat.

- Siellä on paljon tuttuja, kun olen kuitenkin samalta alueelta kotoisin. Paljon pelaajia jotka ovat samaa ikäluokkaa, vuoden nuorempia tai vanhempia, joita vastaan on tullut pelattua. Siinä mielessä siisti peli tulossa. Marginaalit on pienet ja varsinkin tässä alkukaudesta pelit ratkeaa pieniin asioihin. Erikoistilanteisiin ja virheisiin. Pyritään parantamaan omaa peliämme ja toivottavasti saadaan muutama organisoitu hyökkäys enemmän ja sitä myöten pallohallinta meille. Pitää olla myös hyvin hereillä IFK:n vastahyökkäyksissä, arvioi Vasara SJK:n sivuilla.

SJK pääsee ensimmäistä kertaa tälle kaudelle Seinäjoen Keskuskentälle, joka on aivan erinomaisessa kunnossa.

- Keskuskenttä on itselleni tärkeä paikka, sillä olen siellä jo pikkupoikana katsonut pelejä ja muistan miten pääsin mukaan ensimmäistä kertaa edustusjoukkueen kanssa sinne treeneihin. Kotikenttä on ollut meille vahva paikka ja toivottavasti se jatkuu tänäkin kautena, toivoo SJK:n hyökkääjä Toni Lehtinen.


SJK-HIFK Seinäjoen Keskuskentällä sunnuntaina 3.5. kello 16.00. Ottelu on mukana Yle TV2:n Futiskierroksessa. Koko ottelun voit katsoa IS Extrassa, johon pääset tämän linkin kautta.

Lisää uutisia