AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.07 // 22.2.2015

FC Lahden Köse tyytyväinen otteisiinsa

FC Lahden Köse tyytyväinen otteisiinsa

Mies itse kuvaili tuntojaan heti pelin jälkeen.

- Oma peli meni hyvin, mutta tietenkin tämä on joukkuepeli. Ollaan pelattu vähän huonosti tämä talvi tuloksellisesti. Mitä mäkin mietin niin oma peli voi olla mitä vaan, mutta kunhan joukkue voittaa. Olen treenannut hyvin ja "Tokelta" on tullut paljon hyviä kommentteja. Toivottavasti saan vielä enemmän peliaikaa niin kehitys jatkuu ylöspäin, Köse kertoo Lahden verkkosivuilla.

Lahdelta löytyy meritoituneita keskikenttäpelaajia, eikä tie pelaavaan kokoonpanoon ole helppo nuorelle Köselle. Köse aikoo kuitenkin pelipaikan keskikentältä vallata itselleen.

- Koitan tehdä aina parhaani treeneissä ja näyttää "Tokelle", että pystyn pelaamaan liigatasolla. Siinä on tosi kovia jätkiä, mutta se tuo enemmän kilpailua ja se kehittää minua kanssa. Kauden aikana tulee varmaan pelikieltoja ja loukkaantumisia. Sitten kun saan paikan ja hyvin käytän sen, niin eiköhän se sitä kautta onnistu, Köse tietää.

Joukkue jää viikon mittaiselle tauolle, mutta ohjelmassa pelaajat eivät jää lepäilemään laakereilleen.

- Yksilötreenejä. Fysioterapeuttimme Mikko Poutiainen antaa kaikille omat ohjelmat. Sitten minulla on tossa pikkuristeily, vähän nautitaan ja treenataan siinä samalla, Köse viittaa edessä siintävään abiristeilyyn.

Lisää uutisia