AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.03 // 22.1.2014

HJK ry ja HJK Juniorit ry yhdistyvät

HJK ry ja HJK Juniorit ry yhdistyvät
HJK ry:n ja HJK Juniorit ry:n yhdistyminen on saanut vahvistuksen tiistai-iltana pidetyssä HJK ry:n kokouksessa. Pitkään valmisteltu yhdistymissopimus avaa organisaatiolle valtavan määrän uusia mahdollisuuksia seuran toiminnan tehostamiseksi.

- Tämä on iso ja tärkeä askel HJK:lle seurana. Muutos on kaikkien osapuolien kannalta hyvä ratkaisu, ja mahdollistaa entistä laadukkaamman ja ammattimaisemman paneutumisen juniorityöhön. Tartumme innolla yhdistymisen tarjoamiin uusiin mahdollisuuksiin, kertoi hallituksen puheenjohtaja Kai Koskinen.

HJK:n juniorimylly tuottaa eniten pääsarjatason jalkapalloilijoita Suomessa, ja suuri osa myös viisi peräkkäistä Suomen mestaruutta voittaneesta edustusmiehistöstä on saanut jalkapallo-oppinsa Klubissa. Toiminnallisella ja hallinnollisella yhdistymisellä luodaan entistä paremmat edellytykset valmennuksen ja olosuhteiden kehittämiselle sekä tukitoimintojen tehokkaalle hoitamiselle. Toiminnan laadun parantamisen lisäksi tavoitteena on pitää kustannukset ja harrastajamaksut kurissa kaikissa ikäluokissa ja ryhmissä. HJK panostaa jatkossakin kilpa- ja harrastetoimintaan sekä nais- ja tyttöjalkapalloon.

- Uskomme voivamme edetä isoin harppauksin toiminnan kehittämisessä. Meille on myös hyvin tärkeää, että muutos koituu kaikkien eduksi. Kilpatoiminnan lisäksi harrastetoiminta on ehdottomasti tärkeä osa toimintaamme ja meidän tulee pitää hyvää huolta sen jatkuvuudesta, totesi Koskinen.

Yhdistymisellä ei ole vaikutusta joukkueiden päivittäiseen toimintaan. Nykyinen organisaatio jatkaa tehtävissään uuden organisaatiorakenteen julkistamiseen asti. Timo Muurinen toimii vt. toiminnanjohtajana, Jari Hyttinen urheilutoimen vt. toimenjohtajana ja Petra Häkkinen tukitoimintojen vt. toimenjohtajana. Uusi organisaatio ja mahdolliset toiminnalliset muutokset julkistetaan alkuvuoden aikana.

HJK ry:n hallitukseen kuuluvat Kai Koskinen (puheenjohtaja), Jussi Kuusniemi, Ossi Määttä, Aki Hyryläinen, Heikki Kokkinen, Tomi Lod, Olli-Pekka Lyytikäinen ja Antti-Jussi Väinölä.
Lisää uutisia