AC Oulu FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KTP KuPS SJK
FC Inter
4-4-2

11

(0-0)

Yleisöä 1235

IFK Mariehamn
4-4-2
vko.39 // 28.9.2018

Ennakko: FC Inter-IFK Mariehamn

Ennakko: FC Inter-IFK Mariehamn

FC Inter yrittää jatkaa voittojen tiellä lauantaina IFK Mariehamnia vastaan.

Viime pelissä voittojen tielle palannut FC Inter jatkaa kotiotteluitaan lauantaina IFK Mariehamnia vastaan.

FC Inter on onnistunut tällä kaudella IFK Mariehamnia vastaan pelatuissa otteluissa hyvin. Kesäkuussa joukkue haki pisteet Ahvenanmaalta 3-2 -lukemin, kun taas elokuun alussa Inter voitti saarelaiset Benjamin Källmanin hattutempun turvin 3-0. Tilastoa kaunistaa vielä myös Suomen Cupissa saavutettu 4-2 -vierasvoitto.

- Me olemme onnistuneet heitä vastaan hyvin tällä kaudella. Tavoitteena on jatkaa samaa rataa myös huomenna, sanoo Interin päävalmentaja John Allen.

Inter pääsee otteluun paremmista lähtökohdista kuin Turkuun vieraaksi saapuva IFK, joka tarvitsee kipeästi pisteitä välttääkseen Veikkausliigan karsijan paikan. Tämän tietää myös Inter-valmentaja Allen.

- Huominen ottelu on iso peli IFK:lle. He tarvitsevat pisteitä välttääkseen karsijan paikan. Tasapeli ei oikeastaan helpota heidän asemaansa, vaan he tulevat varmasti hakemaan voittoa huomenna, povaa Allen.

Inter voitti edellisessä ottelussa keskiviikkona Veritas Stadionilla FC Lahden hyvän esityksen jälkeen 2-0. Päävalmentaja Allen toivoo samojen otteiden jatkuvan myös huomenna.

- Vaikka olemme pelanneet paljon otteluita lyhyen ajan sisään, niin pelasimme hyvän ottelun monella osa-alueella keskiviikkona Lahtea vastaan. Toivon ja uskon, että pystymme jatkamaan samaa rataa huomenna. Kierrätimme tuolloin pelaajia, joten meillä on tarpeen vaatiessa juoksuttaa tuoreita pelaajia kentälle.

Interin terveystilanne huomiseen lähdettäessä on hyvä. Loukkaantuneiden listalla ei tällä hetkellä ole pelaajia. Myös Lahti-ottelusta sivussa pelikieltojensa takia olleet Tero Mäntylä ja Timo Furuholm ovat jälleen käytettävissä, kun Interin valmennusjohto valitsee kokoonpanon lauantai-illan otteluun.

IFK Mariehamn pääsee myös otteluun miltei parhaalla kokoonpanollaan. Sivussa on ainoastaan pelikieltoaan vielä sovittava Phillip Mantilla.


FC Inter-IFK Mariehamn Veritas Stadionilla lauantaina 29.9. kello 17. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä Ruudusta.

Lähde: FC Interin verkkosivut, IFK Mariehamnin verkkosivut