Yleisöä 1235

4-4-2
vko.39 // 29.9.2018

FC Inter ja IFK Mariehamn tasatahdissa (FC Inter-IFK Mariehamn 1-1)

FC Inter ja IFK Mariehamn pelasivat Turussa 1-1 -tasapelin. Albion Ademi osui kotijoukkueelle ja Simon Silverholt vieraille.

Ottelun ensimmäinen jakso oli hienokseltaan Inter-hallintaa. Maalipaikat olivat kuitenkin vähissä. Interin paras tilanne tuli vartin kohdalla, kun Mika Mäkitalo pääsi laukomaan Niko Markkulan takaviistoon tulleesta keskityksestä. Ahdistetusta tilanteesta lähtenyt sijoitus suuntautui lopulta päin maalivahti Ihor Levchenkoa.

IFK:n tilanteet tulivat ottelun alun kulmapotkuista, joita Interillä oli pieniä vaikeuksia saada siivottua.

Ottelun toisen jakso oli Interiltä vahva. Jo 48. minuutilla joukkue onnistui maalinteossa. Avausmaalista vastasi etukulmaan suuntautuneella laukauksella Albion Ademi. Tilanteen pohjusti poikittaissyötöllä Mika Mäkitalo.

Interin ote pelistä jatku toisen jakson ensimmäisen vartin. Toinen maali oli enemmän kuin lähellä Joona Järvistön toimesta 58. minuutin kohdalla. IFK:n maalivahti Levchenko venyi kuitenkin tilanteessa jalallaan ilmiömäiseen torjuntaan etukulmasta.

Vähitellen peli kääntyi vierasjoukkueelle. Interin maalilla pelannut syntymäpäiväsankari Henrik Moisander torjui kuitenkin hienosti Hamed Coulibalyn yrityksen.

Inter yritti hakea peliin uutta pontta vaihtojen avulla. Tämä ei kuitenkaan tällä kertaa tuottanut haluttua tulosta. Joukkueen pallollinen peli ei ottanut toimiakseen, mikä johti lopulta myös IFK:n tasoitusmaaliin.

Pelin 78. minuutilla Simon Silverholt katkaisi Inter-syötön ja karkasi maalipaikkaan nopean tempokuljetuksen turvin. Kovasta vauhdista lähtenyt onnekas nosto painui lopulta maaliin takatolpan kautta.

Ottelun loppua kohti kenttätapahtumat tasoittuivat, eikä kumpikaan joukkue ollut lähellä maalintekoa. Näin pisteet lopulta jaettiin oikeutetusti 1-1 tuloksella.

PS Kemi-FC Inter Sauvosaaren kentällä lauantaina 6.10. kello 15.00 ja IFK Mariehamn-FC Lahti Wiklöf Holding Arenalla sunnuntaina 7.10. kello 17. Otteluita voi seurata suorina lähetyksinä Ruudusta.