AC Oulu FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KTP KuPS SJK
FC Inter
4-5-1

30

(1-0)

Yleisöä 1711

IFK Mariehamn
4-4-2
vko.31 // 3.8.2018

Ennakko: FC Inter-IFK Mariehamn

Ennakko: FC Inter-IFK Mariehamn

FC Inter palaa lauantaina pitkästä aikaa kotikentälleen Veritas Stadionille, missä se kohtaa Veikkausliigaottelussa IFK Mariehamnin. Ottelu alkaa kello 17.00.

Inter on kohdannut saarelaiset tällä kaudella Veikkausliigassa kerran. Kesäkuun alussa Maarianhaminassa pelatussa ottelussa pisteet matkasivat värikkäiden vaiheiden jälkeen Turkuun 2-3 -vierasvoiton turvin.

FC Interin päävalmentaja John Allen lähtee lauantain otteluun luottavaisena hakemaan jatkoa Interin kovalle kesävireelle.

- Odotan ottelusta hyvää tulosta. Meillä on takana nyt kolme voittoa, mistä on hyvä jatkaa kohti huomista, toteaa Allen Interin verkkosivuilla.

Vaikka joukkue on saanut viime otteluissa hyviä tuloksia, vaatii Inter-luotsi joukkueeltaan enemmän.

- Olemme puolustaneet hyvin viime otteluissa, mutta pallollinen pelaaminen on jättänyt toivomisen varaa. Nyt tavoitteena on näyttää, että pystymme myös tällä osa-alueella parempaan, sanoo Allen.

Allen on löytänyt Interin pelaavaan kokoonpanoon permanentin, joka on toiminut puolustussuuntaan. Allen lupaa huomiseen peliin muutoksia, joilla pyritään nimenomaan parantamaan pallollista peliä.

- Joitakin muutoksia tulee joukkueeseen. Näillä pyrimme saamaan omaa pallollista peliä paremmaksi ja myös hyökkäävämmäksi. Meillä on pelaajisto terveenä, mikä mahdollistaa valmennukselle monia vaihtoehtoja kokoonpanon suhteen, huomauttaa Allen.

Inter pääsee otteluun ilman pelikieltoja. Vammoista kärsii tällä hetkellä ainoastaan Tatu Varmanen. Harjoitteluun keskittyvien Mika Ojalan ja Albion Ademin tilannetta tarkkaillaan päivä päivältä, mutta huomenna kaksikkoa tuskin kokoonpanossa nähdään.

FC Inter-IFK Mariehamn Veritas Stadionilla lauantaina 4.8. kello 17. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä Ruudusta.

Lähde: FC Interin verkkosivut