Yleisöä 1711

4-4-2
vko.31 // 4.8.2018

Benjamin Källman tahditti Interin voittoon (FC Inter-IFK Mariehamn 3-0)

FC Interin vahva loppukesän vire sai jatkoa kotiottelussa IFK Mariehamnia vastaan. Ahvenanmaalaiset kaatuivat Benjamin Källmanin hattutempulla 3-0.

Inter pääsi ottelussa heti kuskin paikalle, kun Källman vei joukkueen johtoon Mika Mäkitalon ja Timo Furuholmin pohjustuksen jälkeen kuudennella minuutilla.

Nopea maali ei lannistanut vierasjoukkue IFK Mariehamnia, sillä se laittoi Inter-puolustuksen paineeseen monta kertaa ensimmäisellä jaksolla. Lähimpänä maalia olivat vieraista Keaton Isaksson ja Aleksei Kangaskolkka, jotka molemmat laukoivat pallon ylärimaan. Myös Robin Sid pääsi nokikkain Jere Koposen kanssa, mutta myös tässä Inter-vahti veti pidemmän korren.

Benjamin Källmanin johtama show jatkui jälleen toisella jaksolla. Inter-hyökkääjä oli lähellä illan toista osumaa 55. minuutilla. Tällä kertaa laukaus meni vähän ohi maalin takatolpan.

Kolme minuuttia edellisen tilanteensa jälkeen Beni osui toistamiseen. Tällä kertaa hän jatkoi maalin edestä sisään Furuholmin keskityksen. Koko tilanteen pitkällä linjan taakse suuntautuneella syötöllä alusti Julian Guevara.

Vartti ennen loppua Mikko Kuninkaalla oli oiva tilaisuus ratkaista ottelu. Laukaus Abdoulie Mansallyn syöttöön meni kuitenkin niukasti yli.

Ottelun kolmas maali syntyi kolme ja puoli minuuttia ennen varsinaisen peliajan loppua. Maalin oli kuin toisen maalin kopio. Illan sankari Källman jatkoi hienosti sisään Furuholmin keskityksen.

FC Lahti-FC Inter Lahden Kisapuistossa sunnuntaina 12.8. kello 18.30 ja RoPS-IFK Mariehamn Rovaniemen Keskuskentällä sunnuntaina 12.8. kello 18.30. Otteluita voi seurata suorina lähetyksinä Ruudusta.

Lähde: FC Interin verkkosivut