Yleisöä 951

4-3-3
vko.17 // 25.4.2018

KuPS syvensi IFK Mariehamnin tuskaa (IFK Mariehamn-KuPS 1-4)

Sarjajumbo IFK Mariehamn jatkoi voitottomassa putkessa, kun KuPS haki pisteet keskiviikkona Maarianhaminasta maalein 4-1 (1-1).

Voittotilin avaaminen näytti hyvälle 22. minuutilla, kun Amos Ekhalie vei kotijoukkueen johtoon.

Ensimmäisen puoliajan lopulla alkoi kuitenkin Petteri Pennanen show. KuPS:n kippari iski pelin tasoihin 42. minuutilla. Toista puoliaikaa ei ehditty pelata kuin kahdeksan minuuttia, kun Pennanen vei kuopiolaiset 2-1-johtoon. 67. minuutilla KuPS:n kapteeni viimeiseli hattutempun. Sekään ei vielä Pennaselle riittänyt ja nälkäinen kippari iski vielä illan neljännen osumansa 86. peliminuutilla.

KuPS otti toisen perättäisen voittonsa ja nousi seitsemään pisteeseen. Sillä kuopiolaisten sijoitus koheni kolmanneksi. IFK Mariehamn on sarjajumbona yhden pisteen potillaan.

PS Kemi-IFK Mariehamn Rovaniemen keskuskentällä sunnuntaina 29.4. kello 18 ja KuPS-FC Lahti Savon Sanomat Areenalla sunnuntaina 29.4. kello 17. Otteluita voi seurata suorina lähetyksinä Ruudusta.