AC Oulu FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KTP KuPS SJK
TPS
4-3-3

01

(0-1)

Yleisöä 3884

HJK
4-3-3
vko.20 // 17.5.2018

Ennakko: TPS-HJK

Ennakko: TPS-HJK

TPS kohtaa hallitsevan Suomen mestarijoukkueen, HJK:n, perjantain iltaottelussa Kupittaan Veritas Stadionilla.

Kyseessä on suomalaisen seurajalkapallon klassikoiden klassikko, sillä mitkään kaksi muuta joukkuetta eivät ole kohdanneet pääsarjatasolla yhtä monta kertaa.

TPS lähtee otteluun 2-2-tasapeli allaan, joka tuli PS Kemin vieraana Oulussa. HJK pelasi Veikkausliigaa viimeksi edellisviikon maanantaina ja vastus sekä pelipaikka oli sama kuin TPS:llä. HJK kaatoi PS Kemin 1-2. Sen jälkeen Klubi pelasi lauantaina Suomen Cupin finaalissa FC Interiä vastaan ja hävisi loppuottelun 0-1.

HJK:lla on kahdeksan ottelun jälkeen kasassa 16 pistettä ja joukkue on sarjataulukossa toisena heti RoPS:n jälkeen. Kolme pistettä enemmän keränneet rovaniemeläiset ovat tosin pelanneet ottelun Klubia enemmän.

Klubi sai alkuviikolla huonoja uutisia, kun Kemiä vastaan loukkaantunut Akseli Pelvas joutuu olemaan sivussa kauden lopuista otteluista. Vastaavasti Juha Pirinen on toipunut pelikuntoon. Pirinen on ollut sivussa Klubin viidestä edellisestä ottelusta ja työteliäs puolustaja on erittäin tervetullut lisä takaisin vasemmalle laidalle, jossa hän uurastaa valtavasti molemmissa päissä kenttää.

HJK:lta ottelusta sivussa ovat Pelvas, Riku Riski ja Enoch Banza. Muuten joukkue on vahvassa valmiudessa.

– Turku on aina haastava paikka pelata. TPS:n vahva hyökkäys tulee asettamaan haasteen meidän puolustuksellemme, etenkin Ääritalo pelaa vahvaa kautta. Olemme valmistautumisessa paneutuneet eliminoimaan heidän vahvuutensa, kertoo maalivahtivalmentaja Ville Wallén HJK:n sivuilla.

TPS:n vieraana on perjantaina yli 800 Turun Nappulaliigan junioripelaajaa. He täyttävät olympiakatsomon J- ja K-lohkot.


TPS - HJK Veritas Stadionilla perjantaina 18.5. kello 18.30. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä Ruudusta.

Lähde: TPS:n verkkosivut