AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
RoPS
4-3-3

30

(2-0)

Yleisöä 1119

VPS
4-5-1
vko.41 // 14.10.2017

Ennakko: RoPS-VPS

Ennakko: RoPS-VPS

Rovaniemen Palloseura kauden toiseksi viimeinen kotiottelu pelataan sunnuntaina. Keskuskentälle vieraaksi saapuu Vaasan Palloseura.

Joukkueet ovat otteluun lähdettäessä sarjataulukossa tasapisteissä sijoilla 7. ja 8. Kumpikin on vielä ainakin teoriassa vaarassa joutua liigakarsintaan, joten pisteet ovat arvossaan.

VPS menetti kotiottelussaan FC Interiä vastaan maalin johtoaseman aivan lisäajan viimeisillä hetkillä. RoPS puolestaan nousi Kuopiossa lisäajan viimeisellä sekunnilla tasoihin sarjakakkosta Kuopion Palloseuraa vastaan.

- Viimeiset ottelut ovat antaneet meille vahvaa luottoa siihen, että meidän pelitapa on kaikkien muutostenkin keskellä jalostunut, RoPS:n åäävalmentaja JUha Malinen kehuu miehistöään.

- Nyt alkaa löytymään RoPS, joka voi tarvittaessa parkkeerata bussin, olla ärhäkkäästi prässäävä tai jotain siltä väliltäkin. Meillä alkaa olemaan pelissä mukavasti eri vaiheita.

Karsintauhan vastapainoksi molemmilla joukkueilla on edelleen ohut mahdollisuus myös yltää SJK:n ohitse kuuden parhaan joukkoon. Vaikka mitalit ja europaikat ovat karanneet, lupaa Malinen kentälle taistelevan Rovaniemen Palloseuran.

- Eihän meillä ole muuta vaihtoehtoa. Tähän joukkueeseen on lähtökohtaisesti valikoitunut äärimmäisen tavoitteellisia pelaajia, rovaniemeläisten päävalmentaja kertoo.

- Sen aistii peleissä ja harjoituksissa. Jokainen ottelu ja jokainen treenikerta on heille merkityksellinen. He viihtyvät keskenään, tässä joukkueessa ja tässä seurassa. Se tarkoittaa, että me vedetään täysillä loppuun saakka.

Rovaniemen Palloseurasta on varmuudella sivussa pelikiellossa oleva Ivan Tatomirovic. Edellisestä KuPS-ottelusta kuumeisena sivussa olleen Timo Stavitskin pelaaminen selviää sunnuntaina.


RoPS - VPS Rovaniemen Keskuskentällä sunnuntaina 15.10. kello 15. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä IS Extrassa ja Ruutu+:ssa. Ottelu on myös osa Nelosen Futiskierrosta.