AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
IFK Mariehamn
4-4-2

00

(0-0)

Yleisöä 1012

SJK
4-4-2
vko.31 // 5.8.2017

Ennakko: IFK Mariehamn - SJK

Ennakko: IFK Mariehamn - SJK

IFK Mariehamn isännöi sunnuntaina SJK:ta ottelussa, jossa vastakkain ovat hiukan erilaisissa putkissa olevat joukkueet.

Viime kauden Suomen mestari on tällä hetkellä sarjassa seitsemäntenä, kahden pisteen päässä neljäntenä olevasta SJK:sta. Alla on neljän ottelun voitoton putki, jossa kolmen tasapelin jatkeeksi viimeksi FC Lahden vieraana tuli todellinen rökäletappio.

- Alla on vaikea jakso, mutta katsomme luottavaisena kohti sunnuntain ottelua, IFK-luotsi Peter Lundberg sanoo.

Heinäkuun puhtaasti kolmelle voitolla puolestaan selvittänyt SJK matkusti kohti Ahvenanmaata jo perjantaina ja keskittyminen on täysin sunnuntain kamppailussa.

- En halua viestiä pelaajilleni, että olemme voittoputkessa, sillä minulle kaikkein tärkeintä on vain esitys, mitä joukkue antaa seuraavassa ottelussa. Itseluottamus on tietenkin tärkeää ja luotto omaan pelitapaan. Mutta tärkeintä on se intensiteetti, miten taistelemme seuraavassa ottelussa

- Siten minulla on vain yksi viesti pelaajilleni - haluan, että he antavat kaikkensa tässä seuraavassa ottelussa, sanoo SJK:n päävalmentaja Manuel Roca.

Toukokuun lopulla Seinäjoella joukkueet tasasivat pisteet maalein 1-1. Aleksei Kangaskolkka iski IFK Mariehamnin johtoon, mutta Mehmet Hetmajn osuma toi seinäjokelaiset tasoihin tauon jälkeen.

IFK Mariehamnin riveistä puuttuvat loukkaantunut maalivahti Marc Nordqvist sekä pelikieltoaan sovittava Brian Span. Muuten Lundberg pääsee valitsemaan ryhmänsä täydestä pakasta.

SJK:lta viime ottelusta sivussa ollut Johannes Laaksonen on jälleen kunnossa, mutta Matej Hradecky, Richie Dorman, Timo Tahvanainen ja Billy Ions ovat sivussa loukkaantumisten vuoksi. Pelikieltoja SJK:lla ei ole.


IFK Mariehamn – SJK sunnuntaina 6.8. kello 15.00 Wiklöf Holding Arenalla. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä IS Extrassa ja Ruutu+:ssa.

Lähde: Ålands Radio, SJK:n verkkosivut