AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.31 // 6.8.2017

SJK:n Sheppard: "Veikkausliigassa Australiaa kovempi taso"

SJK:n Sheppard: "Veikkausliigassa Australiaa kovempi taso"

Kaine Sheppard on viihtynyt Seinäjoella. (Kuva: Juha Tamminen)

Heinäkuun siirtoikkunassa SJK vahvisti rivejään useammalla pelaajalla ja yksi heistä on australialais-englantilainen hyökkääjä Kaine "Dingle" Sheppard.

23-vuotias Sheppard on ehtinyt pelata kahdessa ottelussa ja saalistaa niissä yhden syötön.

- Minut on otettu todella hyvin vastaan täällä ja pelaajat ovat olleet mukavia minua kohtaan. Kaikki on hoidettu erittäin ammattimaisesti ja olen viihtynyt mainiosti.

- Pääsin tekemään debyytin vaihdosta, kun matkustimme Lappiin ja sitten pääsin heti seuraavassa ottelussa avaukseen kotikentällämme. Sain siinä syötön ja yleisö oli aivan mahtava, kertoo Sheppard.

Parin ottelun kokemuksella Sheppard on saanut Veikkausliigan tasosta jo hyvän kuvan.

- Mielestäni täällä pelin tempo on paljon nopeampi kuin Australiassa. Täällä prässätään ylempää ja täällä pitää olla selvästi paljon kovemmassa kunnossa kuin siellä. Peli on myös hiukan teknisempää ja syötellään enemmän, joten sanoisin että täällä on kovempi taso yleisesti, arvioi Sheppard Suomen ja Australian jalkapalloilun eroja.


IFK Mariehamn – SJK sunnuntaina 6.8. kello 15.00 Wiklöf Holding Arenalla. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä IS Extrassa ja Ruutu+:ssa. Ottelu on myös mukana Nelosen Futiskierros -lähetyksessä.

Lisää uutisia