AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
PS Kemi
4-4-2

14

(0-2)

Yleisöä 707

KuPS
4-4-2
vko.18 // 5.5.2017

Ennakko: PS Kemi-KuPS

Ennakko: PS Kemi-KuPS

PS Kemi ja KuPS kohtaavat lauantaina Kemissä.

PS Kemi ja KuPS kohtaavat lauantaina Kemissä.

Joukkueet ovat otteluun lähdettäessä tasapisteissä, tosin PS Kemillä on pelattuna ottelu vieraitaan vähemmän. Kummallakin on alla tappio, kun PS Kemi kaatui Lapin derbyssa RoPS:n vieraana ja KuPS puolestaan hävisi kotonaan Ilvekselle.

KuPS-joukkue pelasi tappiosta huolimatta hyvää peliä Ilvestä vastaan. Hyökkäyspään onnistumiset jäivät sillä kertaa puuttumaan. Joukkue pelaa tällä hetkellä hyvällä tasolla ja tasoa pyritään kohottamaan nousujohteisesti paremmaksi jokaisessa pelissä.

- Ilvestä vastaan me olimme selkeästi hallitsevampi osapuoli. Se meidän olisi pitänyt saada hyödynnettyä paremmin. Meillä oli 16 laukausta, niissä meidän pitäisi olla selkeämmin kliinisempiä. Olen tyytyväinen pelaajiin: tasokas Ilves haastettiin todella hyvin ja me olimme monin paikoin parempia. Viimeistelyssä meidän on oltava tarkempia.

- Laadukas kokoonpano me saadaan kentälle Kemissäkin, KuPS:n päävalmentaja Jani Honkavaara sanoo.

Kotijoukkue PS Kemin kokoonpanotilanne on kohtalainen, poissa ovat edelleen erinäisten vaivojen vuoksi Abdulkadir Said Ahmed, Aleksi Räihä ja Henri Louste.

Kuopiolaiset saavat riveihinsä myös hyvää pelaajavahvistusta lauantaita varten. Taitavan pelintekijän Reuben Gabrielin yhden ottelun mittainen pelikielto on päättynyt ja hän on jälleen valmennusjohdon käytettävissä.

- Gabriel osoitti VPS-ottelussa olevansa todella hyvä pelaaja ja hän on meille tärkeä pelaaja Kemin fyysisyyttä vastaan. Kemi on laadukas ja vauhdikas joukkue täynnä laadukkaita ulkomaalaispelaajia. Kemi on kova kotonaan, josta osoituksena voitto SJK:sta. Tulee kova peli, Honkavaara ennakoi.


PS Kemi - KuPS Karihaaran kentällä lauantaina 6.5. kello 17. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä IS Extrassa ja Ruutu+:ssa.