AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
KuPS
4-3-3

20

(1-0)

Yleisöä 1602

FC Lahti
4-4-2
vko.16 // 23.4.2016

Ennakko: KuPS-FC Lahti

Ennakko: KuPS-FC Lahti

Savon Sanomat Areenalla taistellaan sunnuntaina kullanarvoisista Veikkausliigapisteistä. Kuopion Palloseura ja FC Lahti iskevät yhteen neljännen sarjakierroksen kotiottelussa, joka alkaa tavanomaisesta poiketen jo kello 16.00.

KuPS-joukkueen peliesitykset ovat kehittyneet alkukauden aikana toivottuun suuntaan. Harjoituskentällä tehtävä kova työ alkaa vähitellen näkyä peliotteissa ja oikeaan suuntaan ollaan menossa. Nousevaa trendiä halutaan jatkaa myös sunnuntaisessa kotiottelussa.

- Pelillisesti me olemme kehittyneet koko ajan pelistä toiseen. Toivottavasti hyvä trendi jatkuu myös Lahti-pelissä. Puolustaja Atte Hoivalan ja hyökkääjä Saku Savolaisen esitykset ovat olleet positiivisia ja toivottavasti he pitävät oman tasonsa hyvänä, KuPS-valmentaja Marko Rajamäki toteaa.

Kuopiolaiset lunastivat torstaina cupin jatkopaikan voittamalla Järvenpäässä 0-1. Hyökkääjä Saku Savolainen puski cup-ottelun ratkaisumaalin. Joukkueen seuraavana päämääränä on pistetilin avaaminen tämän kauden Veikkausliigassa.

- On kiva päästä cupissa jatkoon kahdeksan parhaan joukkoon. Nyt keskitytään sarjaan. Toivon mukaan me pystymme jälleen parantamaan omaa peliesitystämme ja sitä kautta pääsemme avaamaan oman pistetilimme, päävalmentaja sanoo.

FC Lahden pelaajatilanne ottelun alla on erinomainen. Euller ja Jussi Länsitalo eivät vielä ole kokoonpanossa mukana, mutta muuten päävalmentaja Toni Korkeakunnaksella on koko miehistö käytettävissään.


KuPS - FC Lahti Savon Sanomat Areenalla sunnuntaina 24.4. kello 16.00. Ottelu esitetään suorana lähetyksenä IS Extrassa ja Ruutu+:ssa.