AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
SJK
4-5-1

10

(1-0)

Yleisöä 947

PS Kemi
4-4-2
vko.23 // 8.6.2016

Ennakko: SJK-PS Kemi

Ennakko: SJK-PS Kemi

SJK jättää jäähyväiset Seinäjoen Keskuskentälle torstaina 9.6. pelattavassa Veikkausliigan ottelussa SJK-PS Kemi.

Sen jälkeen SJK:n kotipelit pelataan Seinäjoen uudella OmaSp Stadionilla.

PS Kemi on parhaillaan sarjassa kolmantena, kolmen pisteen päässä SJK:n yläpuolella ja se on pelannut SJK:n tapaan neljä viimeistä otteluaan tappioitta.

- Ei tarvi ihmetellä, miksi Kemi on niin korkealla sarjataulukossa, sillä heillä on oma selkeä pelityyli, mitä jokainen pelaaja sitoutuu noudattamaan. He ovat onnistuneet saamaan hyviä tuloksia ja heillä on vaarallisia pelaajia, arvioi SJK:n päävalmentaja Simo Valakari torstain vastustajaa seuransa verkkosivuilla.

- Meillä on nyt koko joukkue terveenä, mikä on todella hieno juttu ja pääsemme siten hyvistä lähtökohdista tähän toiseen kolmannekseen, huomauttaa Valakari.

PS Kemin pelaajatilanne ei sen sijaan ole paras mahdollinen, sillä sivussa ovat edelleen Aleksi Räihä, Kalle Taimi ja Guinea-Bissauta historiansa ensimmäiseen Afrikan mestaruusturnaukseen viemässä ollut Kaby. Lisäksi Janne Turpeenniemi, Tuomo Könönen ja Jusa Impiö ovat poissa kemiläisten kokoonpanosta.

SJK-PS Kemi Seinäjoen Keskuskentällä torstaina 9.6. kello 18.30. Ottelu esitetään suorana lähetyksenä IS Extrassa ja Ruutu+:ssa.

Lähde: SJK:n verkkosivut, PS Kemin verkkosivut.