AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
HJK
4-3-3

11

(0-0)

Yleisöä 3102

RoPS
4-5-1
vko.23 // 11.6.2016

Ennakko: HJK-RoPS

Ennakko: HJK-RoPS

Torstaina VPS:n vieraana selvän tappion kärsinyt sarjakärki HJK saa sunnuntaina vieraakseen RoPSin.

HJK:n kuuden ottelun tappioton sarja päättyi torstaina Vaasaan. VPS oli selkeästi parempi maalein 3-0. Kotikentällään HJK on ollut väkivahva ja voittanut kaikki kuusi otteluaan.

HJK:n päävalmentaja Mika Lehkosuo on kuitenkin luottavainen omiensa vireeseen lauantain viimeistelytreenien jälkeen.

- Sunnuntaina on ihan eri peli kuin Vaasassa. Tasaisella Soneran alustalla peliä voi taas rakentaa. Lisäksi saadaan takaisin kokoonpanoon mm. Medo, Lum Rexhepi ja Ville Jalasto.

RoPS:n pelit eivät ole viime aikoina sujuneet ja takana on jo kuuden ottelun voitoton putki. Edellisellä kierroksella rovaniemeläiset saivat kaavittua pisteen kotiottelusta IFK Mariehamnia vastaan. Ottelu päättyi maalittomaan tasapeliin. Vastustajan pelityyli on analysoitu HJK-leirissä ja vastalääkkeet tiedetään.

- RoPS:n hyökkäyspeli on ollut aika sentterikeskeistä ja kulkenut paljolti Boris Kokon kautta. Nyt kun hän on poissa, se varmasti muuttaa heidän pelaamistaan suuntaan tai toiseen. Erikoistilanteissa RoPS on ollut vahva ja heillä on yksi Suomen parhaista keskittäjistä, Janne Saksela. Niissä tilanteissa meillä on oltava tarkka ja pystyttävä puolustamaan boksissa hyvin.

- Varmasti tulee tiukka peli, mutta meillä on eväät kääntää tiukka peli voitoksi.


HJK-RoPS Sonera stadiumilla sunnuntaina 12.6. kello 13.30. Ottelu esitetään suorana lähetyksenä IS Extrassa ja Ruutu+:ssa.

Lähde: HJK:n verkkosivut