AC Oulu FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KTP KuPS SJK
VPS
3-3-3

21

(2-0)

Yleisöä 5987

SJK
4-4-2
vko.32 // 9.8.2016

Ennakko: VPS-SJK

Ennakko: VPS-SJK

Vaasan Palloseura kohtaa keskiviikkona Elisa stadionilla paikalliskamppailussa Seinäjoen Jalkapallokerhon.

Sarjassa VPS ja SJK ovat vain kolmen pisteen päässä toisistaan, VPS neljäntenä ja SJK kuudentena. Veikkausliigan kuntopuntarissa SJK on parhaillaan toisena ja isäntäjoukkue kolmantena.

- Siitä tulee kiihkeä paikalliskamppailu, sillä molemmat joukkueet ovat hyvässä vireessä. Meille vieraspelit ovat olleet tällä kaudella vaikeita, mutta olemme nyt saaneet hyvien esitysten myötä itseluottamuksen nousuun. Myös VPS on parantanut peliään kauden edetessä, joten pelistä tulee kahden hyvässä vireessä olevan joukkueen kohtaaminen, kommentoi SJK:n päävalmentaja Simo Valakari seuransa verkkosivuilla.

VPS palasi maanantaina Rovaniemeltä ja valmistautunut sen jälkeen derbyyn.

– Tänään on vedetty kevyt harjoitus ja huomenna vielä kevyt treeni, että saadaan verenkiertoa liikkeelle. Tekee hyvää, kun alla on pitkä matka Rovaniemeltä kotiin. Palautuminen on hoidettu niin hyvin kuin mahdollista, päävalmentaja Petri Vuorinen kertoo.

Vuorinen lupailee myös ainakin jotain muutoksia keskiviikon kokoonpanoon.

- Pari kysymysmerkkiä on ilmassa, mutta huomiseksi homma selkeytyy. Tilanne on kuitenkin hyvä, sillä meillä on hyvä kilpailutilanne joukkueessa ja penkiltä tulevilla pelaajilla on iso myös iso rooli.

– Niin kauan kuin menee hyvin, niin pelaajien kierrättämistä ei kommentoida, mutta sitten kun menee huonosti, niin sitä usein epäillään. Tällä hetkellä otteluruuhka on niin kova, että on pakkokin kierrättää. Tämän viikon jälkeen tilanne voi olla toinen, kun pelejä on harvempaan tahtiin. Rotaation ansiosta meillä ovat kaikki pelaajat kuitenkin vireessä ja pelituntuma on hyvä.

Keskiviikon otteluun SJK pääsee vahvalla kokoonpanolla. Pelikieltoja ei ole ja loukkaantuneena ovat edelleen vain Timo Tahvanainen ja Johannes Laaksonen.


VPS-SJK keskiviikkona 10.8. kello 18.30 Elisa Stadionilla. Ottelu esitetään suorana lähetyksenä IS Extrassa ja Ruutu+:ssa.

Lähde: VPS:n verkkosivut, SJK:n verkkosivut