AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.32 // 10.8.2016

Vepsulta ohjeistus lippuluukuille ja sisäänkäynneille

Vepsulta ohjeistus lippuluukuille ja sisäänkäynneille

VPS ohjeistaa lippukäytännöistä. (Kuva: Juha Tamminen)

Vaasan Palloseura tahtoo tiedottaa ja selkeyttää toimintaa katsojien sisäänpääsyn suhteen.

Lipunmyyntiluukkuja on neljä kappaletta. Lippuja voi siis ostaa kaikista luukuista. Lippuluukulla numero yksi ovat myös noudettavat liput. Lippuluukulla numero kaksi ovat lipunmyynnin lisäksi Wärtsilän liput. Lippuluukku kolme on pelkästään lipunmyyntiä varten ja eteläpäädyn lippuluukulla numero neljä on lipunmyynnin lisäksi noudettavat liput.

Pohjoispäädyn sisäänkäynnit A ja B (lippuluukkujen 1 ja 2 välissä) ovat tästä lähtien vain ennakkolippujen lukemista varten. Pohjoispäädyn sisäänkäynti C (lippuluukun 3 vieressä) jaetaan kahteen jonoon, jossa toisesta kulkevat kausikorttilaiset ja toisesta portilta lippunsa ostaneet katsojat.

Eteläpäädyssä sisäänkäynnistä D kulkevat kausikorttilaiset JA portilta ostaneet katsojat. Sisäänkäynti E on ennakkolippuja varten.

Muistathan, että kaikkein parhaiten vältät jonoja tulemalla paikalle ajoissa, sekä tietysti ostamalla lipun ennakkoon. Liput saat osoitteesta www.seamchip.fi/vepsu/


VPS-SJK keskiviikkona 10.8. kello 18.30 Elisa Stadionilla. Ottelu esitetään suorana lähetyksenä IS Extrassa ja Ruutu+:ssa.

Lisää uutisia