AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
SJK
4-5-1

40

(2-0)

Yleisöä 3560

Ilves
4-5-1
vko.33 // 19.8.2016

Ennakko: SJK-Ilves

Ennakko: SJK-Ilves

SJK kohtaa lauantaina Tampereen Ilveksen kolmatta kertaa tällä kaudella tamperelaisten saapuessa vierailulle OmaSp Stadionille.

Seinäjokelaiset lähtevät peliin revanssimielellä, sillä Ilves on onnistunut kaatamaan SJK:n kahdesti aiemmin. Tällä kertaa pelataan kuitenkin vasta ensimmäistä kertaa SJK:n oikealla kotikentällä, OmaSp Stadionilla ja ottelu potkaistaan käyntiin klo 16.00.

- Erittäin haastavat pelit ollut tällä kaudella Ilvestä vastaan. Me emme ole päässeet Ilveksen muodon sisään, eikä olla päästy siten kunnolla vahingoittamaan heitä. Ilves taas on päässyt iskemään erittäin hyvin vastaiskuilla meitä vastaan. Heidän pelinsä on kehittynyt myös kokonaisvaltaisemmaksi, arvioi SJK:n päävalmentaja Simo Valakari seinäjokelaisten verkkosivuilla.

- Meidän täytyy vain jatkaa meidän oman pelin kehittämistä ja olla lauantaina vahva molempiin suuntiin, huomauttaa Valakari.

Ilves-leirissä ollaan vahvalla itseluottamuksella lähdössä nappaamaan kolmatta täyttä pistepottia seinäjokelaisista.

- Seinäjoelle lähdetään tsekkaamaan uusi hieno stadion. Tarkoitus ei ole kuitenkaan ihmetellä upeita olosuhteita, vaan ottaa SJK:sta hieno triplavoitto tälle kaudelle. Aiemmissa kahdessa ottelussa SJK:ta vastaa olemme onnistuneet pelisuunnitelmassamme ja pelaajat ovat suoriutuneet omista tehtävistään hienosti.

- Lähdemme hakemaan rohkeasti vierasvoittoa ja parantamaan sijoitustamme sarjataulukossa, kommentoi päävalmentaja Jarkko Wiss.

SJK saa tähän otteluun takaisin pelikiellossa olleet Mehmet Hetemajn ja Jarkko Hurmeen. Samalla loukkaantumisen vuoksi muutaman ottelun missannut Timo Tahvanainen on jälleen täydessä iskussa ja käytettävissä.

Teemu Penninkangas sen sijaan joutuu katselemaan ottelun katsomosta käsin, korttitilin täyttymisen vuoksi. Loukkaantuneena on edelleen Johannes Laaksonen, mutta hänkin on pikkuhiljaa takaisin pelikunnossa. Sunnuntaina SJK:n mukaan liittyy myös uusi vahvistus Billy Ions, joka on ensimmäisen kerran käytettävissä ensi viikon HIFK - SJK -ottelussa.

Keltapaitojen kokoonpanossa on jonkin verran poissaoloja. Puolustaja Felipe Aspegren, keskikenttämies Eero Korte sekä hyökkääjä Lahtinen ovat edelleen sivussa. Lisäksi muutaman pelaajan kohdalla pelikunto ratkeaa vasta lauantain aikana.


SJK-Ilves lauantaina 20.8. kello 16.00 OmaSP Stadionilla. Ottelu esitetään suorana lähetyksenä IS Extrassa ja Ruutu+:ssa.

Lähde: SJK:n verkkosivut, Ilveksen verkkosivut