Yleisöä 1359

2-1-2
vko.41 // 14.10.2016

RoPS piti pisteet pohjoisessa (RoPS-KuPS 2-1)

RoPS kaatoi kotikentällään KuPS:n luvuin 2-1. Gbolahan Salami vei KuPS:n johtoon 25 minuutilla, mutta Albert Prosa tasoitti pelin viisi minuuttia myöhemmin. RoPS:n Jarkko Lahdenmäki teki ottelun ratkaisun muutama minuutti ennen taukoa.

Rovaniemen Palloseura taisteli perjantaina merkittävän voiton Kuopion Palloseurasta. RoPS toipui nopeasti Gbolahan Salamin shokkiosumasta. Albert Prosan ja Jarkko Lahdenmäen maaleilla RoPS oli jo puoliajalle lähdettäessä ottanut itselleen johtoaseman.

Lähtökohdat otteluun olivat haasteelliset. RoPS:n keskikentältä puuttuivat eri syistä Eetu Muinonen, Robert Taylor sekä Mika Mäkitalo. Myös kapteeni Antti Okkonen jouduttiin ottamaan vaihtoon puolen tunnin kohdalla.

RoPS:n miehistö vastasi kuitenkin kutsuun taistelussa eurocup-paikoista. Isokokoisen ja taitavan KuPS:n vaarallisimmat tilanteet jäivät avausjakson alkuun. RoPS oli joukkueista suoraviivaisempi ja sai kokonaisuutena luotua runsaammin maalitilanteita.

Maalien myötä RoPS sai tärkeitä onnistumisia laajemmalle rintamalle. Albert Prosa oli aktiivinen läpi ottelun. Tuli vastaan ja haki palloa. Toppari Jarkko Lahdemäki aiheutti useaan otteeseen murheita KuPS-puolustukselle.

FC Inter-RoPS maanantaina 17.10 kello 18.30 Veritas Stadionilla ja HIFK-KuPS maanantaina 17.10 kello 18.30 Sonera Stadiumilla. Ottelut esitetään suorana lähetyksenä IS Extrassa ja Ruutu+:ssa.