AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
RoPS
4-3-3

21

(2-1)

Yleisöä 1359

KuPS
2-1-2
vko.41 // 13.10.2016

Ennakko: RoPS-KuPS

Ennakko: RoPS-KuPS

Kuopion Palloseura matkustaa perjantaina Rovaniemelle kohdatakseen kivikovan kotijoukkueen RoPS:n.

Molemmilla joukkueilla on vielä seitinohut sauma mitalitaistoon, joten varmasti taistelutahtoa kentällä riittää.

- Molemmilla joukkueilla on vielä tällä kaudella orastava mahdollisuus menestykseen ja sitä kautta ensi kaudeksi mukaan euro-otteluihin. Sen vuoksi Keskuskentällä on luvassa huippukamppailu iltavaloissa, RoPS-valmentaja Juha Malinen uskoo seuransa verkkosivuilla.

Malisen mukaan ottelu on joukkueiden lisäksi tärkeä myös pelaajille, jotka pohtivat tässä vaiheessa kautta jo ensi kauden ratkaisujaan.

- Näissä kauden viimeisissä kamppailuissa panosta on myös pelaajilla, sillä nyt pelataan ensi kauden sopimuksista. Jokainen haluaa varmasti näyttää tässä vaiheessa kautta sitä parasta osaamistaan, RoPS-luotsi tietää.

RoPS pääsee KuPS:n kimppuun parhaalla kokoonpanollaan.

- Meillä on käytännössä koko pelaajisto pelikunnossa. Ainoastaan maalivahti Antonio Roguero on poissa vahvuudesta, Malinen kertoo tyytyväisenä.

KuPS-maalivahti Johannes Kreidlin ja hyökkääjä Sasa Jovovicin pelikiellot ovat päättyneet. Kaksikko saa jälleen pelata ja perjantaiseen RoPS-otteluun päästään vahvalla pelaajaryhmällä.

- Maaottelutauko on vietetty leväten ja harjoitellen. Tekemisen taso harjoituksissa on ollut hyvä, joten odotan meiltä vahvaa pelaamista Rovaniemellä. Puolustaja Aliyu Abubakar ja hyökkääjä Sasa Jovovic ovat kolhujen takia poissa kokoonpanosta, KuPS-valmentaja Marko Rajamäki sanoo.


RoPS-KuPS perjantaina 14.10. kello 18.30 Rovaniemen Keskuskentällä. Ottelu esitetään suorana lähetyksenä IS Extrassa ja Ruutu+:ssa.

Lähde: RoPS:n verkkosivut, KuPS:n verkkosivut