AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
FF Jaro
4-5-1

11

(1-0)

Yleisöä 903

FC Lahti
4-3-3
vko.19 // 13.5.2015

​Ennakko: FF Jaro-FC Lahti

​Ennakko: FF Jaro-FC Lahti

FC Lahti matkaa Jaron vieraaksi. (Kuva: Juha Tamminen)

FF Jaro ja FC Lahti iskevät yhteen torstaina Pietarsaaressa.

Lahti kukisti viime pelissään kotona vakuuttavan esityksen jälkeen SJK:n lukemin 1-0 ja samanlainen ilme halutaan ottaa mukaan Pietarsaareen.

- Jälleen kliseisesti sanottuna pääpaino on omassa tekemisessä. Viimeksi päästiin aika lähelle sitä, mitä haemme kevään peleissä. Semmoinen meidän pitää olla. Ottaa tila ja aika pois, FC Lahden päävalmentaja Toni Korkeakunnas tietää.

- Lähdemme jo tänään reissuun ja olemme Pohjanmaalla yötä, Korkeakunnas valaisee.

Veikkausliigan ottelutahti on toukokuussa tunnetusti hurja. Ottelusuma näkyy Jaron kokoonpanossa jonkin verran. Jonas Emet ja Denis joutuivat lopulta jättämään maanantain ottelun väliin lievien vammojen vuoksi ja kaksikon pelaaminen on epävarmaa myös huomenna.

Torstain ottelusta ovat Jarolta varmuudella poissa David Carlsson sekä Reginaldo, joka loukkasi jalkansa Inter-ottelun toisella puoliajalla. Kevin Larsson ja Oskar Sandström olivat keskiviikkona JBK:n kokoonpanossa.

Mathias Kullström pelasi sunnuntaina JBK:n paidassa vuoden ensimmäisen ottelunsa ja hän on torstaina Alexei Eremenkon käytettävissä. Pelikieltoja joukkueessa ei ole.

FC Lahden pelaajatilanteessakin on tapahtunut pieniä muutoksia.

- (Petri) Pasanen palaa kokoonpanoon. (Pyry) Kärkkäinen edelleen sivussa. (Henri) Toivomäki ja (Leandro) Motta ovat kysymysmerkkejä, Korkeakunnas kertoo.


FF Jaro-FC Lahti Pietarsaaren Keskuskentällä torstaina 14.5. kello 18.30 alkaen. Voit seurata ottelua suorana lähetyksenä IS Extrassa, johon pääset tämän linkin kautta,