AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
VPS
4-4-2

11

(1-1)

Yleisöä 2774

RoPS
4-5-1
vko.28 // 18.7.2015

​Ennakko: VPS-RoPS

​Ennakko: VPS-RoPS

Rovaniemen Palloseura pyrkii jatkamaan tappiotonta putkeaan sunnuntaina Hietalahdessa. Eurorasituksistaan toipunut VPS on kuitenkin valmis ottamaan haasteen vastaan.

Vaasan Palloseuralla on takana erittäin kova ottelutahti matkustuksineen, kun se liigapelien lisäksi tahkosi kovatempoisen europelisarjan Solnan AIK:ta vastaan. Viikko ilman arkipäivän pelejä tuli joukkueelle tarpeeseen.

- Kovaa ollaan menty ja reissattu. Pelit eivät ole menneet hyvin, joten hyvää teki pieni ottelutauko sekä henkisesti että fyysisesti.

VPS on kuluvalla viikolla myös päässyt pitkästä aikaa harjoittelemaan omassa kotikaupungissaan. Pelaajat ovat päässeet kunnolla ajamaan treenikentällä sisään kesäkuun lopulla päävalmentajan tehtävät vastuulleen ottaneen Petri Vuorisen kuvioita.

- Ollaan tuotu puolustuspelaamiseen vähän uusia asioita. Lisäksi olemme pyrkineet parantamaan meidän pallollista peliä. Meidän pitäisi pystyä aktiivisempaan peliin ja pystyä pitämään palloa enemmän myös toisella puoliajalla, joka on ollut meille viime aikoina haastavaa, Vuorinen kertoo.

RoPS on tällä hetkellä Veikkausliigan kenties kuumin joukkue. Liigakakkonen yllätti edellisottelussaan mestarisuosikin kotonaan voittaen HJK:n 2-1-lukemin.

- RoPS pelasi HJK-ottelussa erittäin aktiivisesti. Kun pääsemme prässin alta pois, aukeaa meillekin tarvittavat maalipaikat, Vuorinen näkee.

Vepsulta ovat varmuudella sivussa Karl-Filip Eriksson, Steven Morrissey, Charles Bantanga, Cliffton Miheso, Mikko Viitikko ja Juho Mäkelä.

- Ehkä (Eero) Tamminen, ehkä joku muu, Vuorinen kertoo pysyen arvoituksellisena sunnuntain hyökkääjävalinnastaan.

Lue IS:n otteluennakko täältä.


VPS - RoPS Hietalahdessa sunnuntaina 19.7. kello 18.30. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä IS Extrassa, johon pääset tämän linkin kautta.