Yleisöä 3021

4-4-2
vko.29 // 26.7.2015

RoPS kiri yliajalla (RoPS-IFK Mariehamn 1-1)

IFK Mariehamn meni johtoon kahdeksannella minuutilla, kun Petteri Forsell upotti rangaistuspotkun. Edeltäneessä tilanteessa Faith Friday Obilor kaatoi Dever Orgillin punaisen kortin ja 11-metrisen arvoisesti. RoPS tuli tasoihin tuomarin antamalla lisäajalla, kun maalipörssin kärkinimi Aleksandr Kokko iski pallon maaliin.

Rovaniemen Palloseura osoitti, että peli kestää aina loppuvihellykseen saakka. Joukkueen yli kahden kuukauden tappioton putki sai jatkoa IFK Mariehamnia vastaan.

Rovaniemen Keskuskentän yleisö räjähti spontaaniin riemuun yhdessä Rovaniemen Palloseuran pelaajien kanssa sunnuntai-iltana.

Veikkausliigan ykköspyssy Aleksandr Kokko huudatti kotiyleisöä lisäajan viimeisillä hetkillä sijoittamalla pallon verkon perukoille viidestä metristä.

RoPSin vastustajan IFK Mariehamnin pelaajien päät notkahtavat tuomarin viheltäessä pilliin pelin päättymisen merkiksi. RoPSin nousu 1–1 (0-1) tasapeliin yhden miehen vajaalla kelpasi ainakin kotiyleisölle.

RoPSin kannalta ottelu alkoi karmealla tavalla. IFK Mariehamnin vikkelä Dever Orgill painoi RoPStoppareiden Jammeh-Obilor välistä maalintekoon ottelun 7. minuutilla.

Erotuomari Ville Nevalainen näki tilanteessa rikkeen. Sen seurauksena Obilorille näytettiin suoraa punaista korttia ja pallo vietiin pilkulle.

IFK:n taitava Petteri Forsell niittasi pallon varmasti vasempaan alakulmaan, vaikka RoPS-vahti Ricardo oli tilanteessa hyvin mukana.