AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
VPS
4-4-2

22

(1-1)

Yleisöä 1716

KuPS
4-5-1
vko.32 // 11.8.2015

Ennakko: VPS-KuPS

Ennakko: VPS-KuPS

Hietalahden Jalkapallostadionilla saadaan nauttia kolmen päivän tauon jälkeen taas Veikkausliiga-jalkapallosta, kun VPS saa vieraita Kuopiosta.

Vaasan Palloseuralla on keskiviikkona mahdollisuus nousta pois sarjataulukon viimeiseltä sijalta. Se vaatisi kuitenkin voittoa KuPS:sta, ja samalla FC KTP:n pitäisi hävitä oman pelinsä Maarianhaminassa. VPS:n ja KTP:n ero on kaksi pistettä.

Vaikka VPS voittikin sunnuntaina IFK Mariehamnin, joka lukeutuu yhdeksi liigan mitalisuosikeista, täytyy sen pelin parantua varsinkin hyökkäyspelin osalta, sillä siihen VPS ei toisella puoliajalla päässyt käsiksi juuri ollenkaan.

- Pitää pystyä liikuttamaan palloa paljon paremmin kuin edellisessä pelissä. Vaikka tilanteemme on haastava, rentoutta pitäisi löytyä enemmän, VPS:n päävalmentaja Petri Vuorinen näkee seuransa verkkosivuilla.

VPS on kohdannut tällä kaudella KuPS:n kahdesti Kuopiossa. Toinen ottelu päättyi kotijoukkueen 1-0-voittoon, toinen taas maalittomaan tasapeliin.

- He ovat tehneet suurimman osan maaleistaan erikoistilanteista. Meitäkin vastaan sen ainoan. Vastassa on iso ja fyysinen joukkue, joka rakentaa peliään alakerran kautta, Vuorinen sanoo.

- Mielestäni IFK pelaa silti paremmin pallollisena kuin KuPS, Vuorinen painottaa.

Kuopiolaisilla on takanaan kaksi upeaa kotiottelua, joissa on saavutettu loistavat voitot hienolla pelaamisella.

- RoPS- ja HIFK-ottelut olivat pelillisesti hyvin samankaltaisia pelejä. Hyvää on, että puolustuspeli on pysynyt kokonaisuudessaan hyvässä tasapainossa ja ehjänä täydet 90 minuuttia molemmissa peleissä ja hyökkäysalueella on saatu hyviä onnistumisia, valmentaja Marko Rajamäki iloitsee KuPS:n sivuilla.

Pelikiellossa ei kuopiolaisista ole tällä hetkellä ketään.


VPS-KuPS Hietalahden jalkapallostadionilla keskiviikkona 12.8. kello 18.30. Ottelun voit katsoa IS Extrassa, johon pääset tämän linkin kautta.