Yleisöä 1716

4-5-1
vko.32 // 12.8.2015

VPS ja KuPS tasasivat pisteet (VPS-KuPS 2-2)

VPS ja KuPS taistelivat tärkeistä pisteistä. VPS oli kahdesti johdossa, mutta molemmilla kerroilla KuPS tuli tasoihin ja pisteet jaettiin 2-2 (1-1)-numeroin.

VPS-KuPS-ottelua oli pelattu vasta nelisen minuuttia, kun avaukseen noussut Thomas Kula päätti kokeilla 25 metristä laukauksensa virettä. Kokeilu kannatti, sillä Kulan upea kaukolaukaus painui lopulta verkon perukoille ohi hölmistyneen KuPS-vahti Tomi Maanojan.

Vierasjoukkue tasoitti pikavauhdilla, kun Irakli Sibiladze puski KuPS:n avausosuman 13. peliminuutilla. Keskityksen "Sirbin" kauden ensimmäiseen osumaan tarjoili Tristan Bowen.

VPS:llä avautui vielä ennen taukoa useampiakin maalintekomahdollisuuksia. Juho Mäkelän ja Jerry Voutilaisen yritykset eivät kuitenkaan tuottaneet johto-osumaa.

Varsinkin Pyry Soiri oli jälleen pirteä rakentelemaan pelikavereilleen paikkoja.

VPS:n ensimmäinen maalipaikka syntyi, kun KuPS-puolustaja Hamed Coulibaly sohlasi pallon suoraan Juho Lähteelle, joka pääsi metrin päästä runnomaan palloa sisään. Maanoja venytti Lähteen harmiksi kätensä viime hetkellä pallon tielle.

Kun ottelua oli tunti takana, tehtaili Vepsu 2-1-maalin terävän hyökkäyksen päätteeksi. Voutilainen tiputti olkapäällään pallon Mäkelälle, joka jakoi kuljetuksen päätteeksi pelivälineen oikeaan laitaan Soirille. Soirin tarkka laukaus vasempaan alakulmaan ei jättänyt KuPS-vahti Tomi Maanojalle minkäänlaisia mahdollisuuksia.

KuPS onnistui vielä kertaalleen kulmapotkusta, jonka VPS näytti jo selvittävän maaliviivalta. Tuomari kuitenkin näki Bowenin jatkaman pallon ylittäneen maaliviivan.