AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.28 // 10.7.2024

Sampo Ala-Iso siirtyy Gnistanista Ykkösen KPV:n riveihin

Sampo Ala-Iso siirtyy Gnistanista Ykkösen KPV:n riveihin

Sampo Ala-Ison ura jatkuu Kokkolassa. (Kuva: Juha Tamminen)

Kaksi täyttä kautta Gnistanin takalinjoilla pelannut Sampo Ala-Iso lähtee uusiin haasteisiin ja siirtyy Ykkösen KPV:n riveihin.

Kemin Palloseuran kasvatti Sampo Ala-Iso siirtyi Gnistanin riveihin Rovaniemen Palloseurasta tammikuussa 2022. Vasta 19-vuotiaana pohjoisesta pääkaupunkiin muuttanut Ala-Iso osoittautui nopeasti pelirohkeaksi keskuspuolustajaksi, jolla on lisäksi monipuolinen syöttövalikoima.

Debyyttikaudellaan Ykkösessä Ala-Iso pelasi 16 sarjaottelua ja viime kaudella pelattuja otteluita kertyi liigakarsintoihin asti edenneen Kipinän riveissä kaikkiaan 20 kappaletta. Hienon kauden todellinen kohokohta oli näyttävällä kaukolaukauksella tehty maali paikallisvastustaja HIFK:n verkkoon Oulunkylässä.

Lisää uutisia