AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.28 // 10.7.2024

Pyry Lampinen jättää KuPS:n - sopimus purettu yhteisymmärryksessä

Pyry Lampinen jättää KuPS:n - sopimus purettu yhteisymmärryksessä

Pyry Lampinen jättää KuPS:n. (Kuva: Juha Tamminen)

Kuopion Palloseura ja hyökkääjä Pyry Lampinen ovat purkaneet pelaajasopimuksen yhteisymmärryksessä.

Kuopion Palloseuraan kaudelle 2023 saapunut Pyry Lampinen ja seura ovat purkaneet pelaajasopimuksen yhteisymmärryksessä. Kaiken kaikkiaan Lampinen ehti pelata keltamustassa peliasussa yhteensä 32 virallista ottelua, joissa 22-vuotias lahtelaislähtöinen hyökkääjä viimeisteli neljä maalia ja antoi neljä täysosumaan johtanutta syöttöä.

Yhteensä urallaan Pyry on tähän mennessä kirjauttanut itselleen peliminuutteja 67 Veikkausliigaottelussa ja tehnyt niissä kahdeksan maalia. Näiden lisäksi täysosumia on tullut myös Suomen Cupissa kolme ja Liigacupissa kaksi.

Lisää uutisia