AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.28 // 10.7.2024

Matias Siltanen jatkaa KuPS:ssa ainakin kauden 2025 - "Alkukausi on mennyt hyvin"

Matias Siltanen jatkaa KuPS:ssa ainakin kauden 2025 - "Alkukausi on mennyt hyvin"

Matias Siltanen on tehnyt vahvan läpimurron alkukaudella. (Kuva: KuPS / Niklas Pehkonen)

Kuopion Palloseuran nuori lupaava keskikenttäpelaaja Matias Siltanen jatkaa jalkapalloilijan uraansa keltamustissa. KuPS päätti käyttää pelaajasopimukseen sisältyneen optioehdon, joka kattaa kauden 2025.

17-vuotias Siltanen on saanut nuoresta iästään huolimatta paljon vastuuta kuluvalla kaudella – aivan ansaitusti. Veikkausliigadebyytin kauden avausottelussa tehnyt Siltanen on pelannut tähän mennessä 15 ottelua pääsarjatasolla ja kellottanut niissä vakuuttavat 1084 peliminuuttia.

Ison puolustusvastuun omaava keskikenttäpelaaja pääsi tekemään myös uransa ensimmäisen täysosuman Veikkausliigassa viime sunnuntaina, kun nuorisomaajoukkuepelaaja upotti pallon varmasti maaliin KuPS – Gnistan ottelussa.

Matias itse on ollut tyytyväinen omiin suorituksiinsa kuluvan kauden aikana ja option käyttö on osoitus siitä, että seuralta löytyy luottoa nuoreen pelimieheen.

- Hyvä fiilis jatkaa vielä ensi vuonna Kuopiossa. Alkukausi on mennyt hyvin. Olen kiitollinen seuralle, että olen saanut pelata näin paljon ja että luottoa löytyy myös ensi vuodelle, kertoo Siltanen

Lisää uutisia