AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.28 // 10.7.2024

Marko Frantsi tarttuu Gnistanin maalivahtivalmentajan tehtäviin

Marko Frantsi tarttuu Gnistanin maalivahtivalmentajan tehtäviin

Kuva: Juhani Järvenpää

Marko Frantsi tulee jatkossa vastaamaan Gnistanin miesten edustusjoukkueen maalivahtivalmennuksesta.

Frantsi on aikaisemmin toiminut viisi vuotta FC Espoon maalivahtivalmentajana, josta hän siirtyi HJK:hon vuonna 2019. HJK:ssa Frantsi työskenteli aina vuoden 2023 loppuun asti Akatemian maalivahtivalmennuksen päällikkönä sekä maalivahtivalmentajana. Viimeisen puoli vuotta Frantsi on viettänyt pois jalkapallon parista.

Positiivinen Frantsi odottaa uutta pestiä innolla.

– Gnistaniin tulen todella hyvillä mielin ja olen todella kiitollinen tästä mahdollisuudesta! Oma tavoitteeni on tuoda lisäarvoa toimintaan, vaikka kausi onkin jo loppupuolella. Odotan myös innolla yhteistyötä valmennusstaffin kanssa.

– Puolen vuoden tauko futiksesta on tehnyt hyvää. Olen saanut aikaa reflektoida omaa toimintaani ja minulle on tullut paljon uusia ajatuksia siitä miten haluan valmentaa jatkossa. Jalkapallossa olen ollut mukana kouluttajan roolissa UEFA GK A ja B -kursseilla. Siviiliammatiltani olen palomies ja tämä valmennuspesti sopii hyvin myös omaan arkeeni. Lopuksi vielä iso kiitos vaimolle, joka suhtautui ajatukseen myönteisesti, sillä kotona riittää vilskettä kahden pienen lapsen kanssa.

IF Gnistanin toimitusjohtaja Ilkka Vanala on tyytyväinen uuteen valmennusvahvistukseen.

– Frantsi tuo reilusti kokemusta ja osaamista valmennustiimiin. Hänen monipuolinen taustansa ja intohimonsa jalkapalloa kohtaan ovat arvokkaita lisäyksiä joukkueellemme.

Lisää uutisia