AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.28 // 9.7.2024

"Kaivoimme itsellemme aikamoisen kuopan" - HJK-luotsi Toni Korkeakunnas ei peitellyt pettymystä

"Kaivoimme itsellemme aikamoisen kuopan" - HJK-luotsi Toni Korkeakunnas ei peitellyt pettymystä

"Toke" joukkoineen istuu alas miettimään parantamista. (Kuva: Mira Lönnqvist)

HJK:n Liettuan ilta päättyi karmaisevaan lopputulokseen. Panevėžys iski Mestarien liigan ensimmäisen karsintakierroksen avauksessa tulostaululle tylyt 3–0-lukemat.

HJK:n peli ei lähtenyt kunnolla rullaamaan oikein missään vaiheessa.

– Viimeiset ratkaisut olivat tänään puutteellisia. Ensimmäisellä puoliajalla päästetty maali oli huolimatonta pelaamista. Emme malttaneet puolustaa tilannetta loppuun. Boksipuolustaminen on viime aikoina ollut meille haasteellista. Harmillinen ja turha maali (1–0-maali), eikä ollut siinä vaiheessa pelin kuvan mukainen, kommentoi HJK:n päävalmentaja Toni Korkeakunnas ottelun jälkeen.

Kokonaisuudessaan ensimmäinen jakso oli Klubilta tahmeaa ja varovaista pelaamista, eikä peli missään vaiheessa lähtenyt toivotulla tavalla liikkeelle. Toiselle jaksolle jäi siis paljon parannettavaa. Peli kuitenkin jatkui ensimmäisen jakson kaltaisena ja musta minuutti muutti lukemat nopeasti jo 3-0:aan.

– Toisella puoliajalla saimme palloa enemmän kymppialueelle. Muutaman hyvän maalipaikan saimme, mutta emme olleet niissä riittävän laadukkaita. Meidän päässämme puolustaminen rangaistusalueella oli huolimatonta, josta rankkarikin sitten tuli. Turha tilanne, mutta sellaista se välillä on. Nukahdimme sitten vielä meidän pitkän avauksemme jälkeen, ja vastahyökkäyksestä kaveri iski maalin, kertasi Korkeakunnas.

Lopussa HJK pääsi hakemaan kavennusta vielä miesylivoimalla, mutta tuloksetta.

– Ylivoimalla saimme sitten aika paljon painetta ja pallo oli paljon heidän boksissaan. Meidän viimeiset ratkaisumme eivät olleet riittävän laadukkaita.

- Kaivoimme itsellemme nyt aikamoisen kuopan, mutta puolet on vasta pelattu. Pitää joukkueen kanssa istua alas, meillä on nyt alla kaksi huonoa tulosta sekä heikkoa peliä. Meillä on tässä viikko aikaa palautua ja uudelleen organisoitua ennen seuraavaa peliä, sanaili Korkeakunnas.

Lisää uutisia