AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.28 // 8.7.2024

"Kävelimme ansaan, ensimmäinen jakso oli hirveä" - FC Lahden Turun vierailu ei paljon jättänyt käteen

"Kävelimme ansaan, ensimmäinen jakso oli hirveä" - FC Lahden Turun vierailu ei paljon jättänyt käteen

FC Lahti oli askelen jäljessä FC Interiä. (Kuva: Tara Jaakkola)

FC Lahti jäi vastaantulijan rolliin maanantaina FC Interin vieraana ja joutui lähtemään kotimatkalle 0-3-tappio niskassaan.

Ottelun jälkeen FC Lahden päävalmentaja Ricardo Duarte ei hakenut tekosyitä tappiolle. Hän myönsi Lahden olleen erittäin huono. Duarten mukaan pelaajat haluavat toteuttaa pelisuunnitelmaa, mutta välillä lyhyen ajan takia tulos näyttää karulta.

– Mielestäni kentällä olivat FC Reipas ja FC Inter. Teimme virheitä. Pelaajat haluavat toteuttaa suunnitelmaa, mutta taidot eivät vielä riitä siihen. Meillä ei ole ollut yhteistä talvikautta ja tulos on välillä tällainen, Duarte sanoi.

Avausjaksolla FC Lahtea vietiin etenkin oikein urakalla.

- Ensimmäinen jakso oli hirveä. Ymmärsimme Interin pelitavan, mutta kävelimme ansaan. Toinen jakso oli hieman parempi, kun pelasimme mies miestä vastaan, mutta ensimmäinen jakso oli hirveä, sitä en voi kiistää, pettynyt Duarte summasi.

Lisää uutisia