AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.25 // 20.6.2024

​Vajaamiehiselle EIF:lle niukka tappio (EIF-IFK Mariehamn 1-2)

​Vajaamiehiselle EIF:lle niukka tappio (EIF-IFK Mariehamn 1-2)

Kuva: Patric Westerlund / EIF

EIF kärsi kauden toisen niukan tappionsa IFK Mariehamnille, kun lukemat keskiviikkona Tammisaaressa kirjattiin lukemin 1-2.

Yksi ottelun kulminaatiopisteistä nähtiin jo 38 sekunnin pelin jälkeen, kun EIF:n Abdoulaye Kante törmäsi IFK:n Hugo Cardosoon keskialueella ja sai tilanteesta suoran punaisen kortin.

EIF taisteli hyvin vajaamiehisenäkin, mutta pallonhallinta oli selkeästi vierailla. IFK siirtyi myös johtoon puolen tunnin pelin jälkeen, kun Pedro Machadon keskitys oikealta löysi Adam Larssonin, joka puski numeroiksi 0-1. EIF pääsi kuitenkin peliin mukaan tauon alla, kun rangaistusalueelle ajanutta Eetu Puroa rikottiin ja Salomo Ojala ei erehtynyt 11 metristä.

Ratkaisu nähtiin reilun tunnin pelin jälkeen ja jälleen keskityspallosta oikealta. Patrik Raitanen tarjoili ja hetkeä aiemmin kentälle vaihdettu Oskari Sallinen pamautti voimalla IFK:n johtoon.

Vajaamiehisenä EIF ei kunnon kiriä saanut enää aikaiseksi ja pisteet matkasivat Maarianhaminaan. Isäntien lohduksi jäi tämän kauden ennätysyleisömäärä 1502 katsojaa.

Lisää uutisia