AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.25 // 20.6.2024

​Interin Ville Seppä piti nollan Veikkausliigadebyytissään - "Erinomainen fiilis"

​Interin Ville Seppä piti nollan Veikkausliigadebyytissään - "Erinomainen fiilis"

Ville Sepän Veikkausliigadebyytti nähtiin Tehtaan kentällä. (Kuva: Juha Tamminen)

Maalivahti Ville Seppä nähtiin keskiviikkona Valkeakoskella ensi kertaa FC Interin tolppien välissä Veikkausliigaottelussa.

Aivan kylmiltään Seppä ei torjuntatöihin joutunut, sillä hän pelasi toukokuussa Suomen Cupissa Interin maalilla. Pieni loukkaantuminen piti hänet tovin sivussa, mutta nyt kaikki on kunnossa ja liigadebyytti maistui.

- Totta kai erinomainen fiilis siitä, että sain tehtyä debyytin ja pidettiin oma maali puhtaana. Iso kiitos siitä jengille, pelattiin hyvin ja puolustettiin tiiviisti, Seppä sanaili.

Sepän mukaan Interin pelissä Hakaa vastaan oli paljon positiivista, vain maali jäi puuttumaan 0-0-lukemiin päättyneessä ottelussa.

- Tosi kontrollissa oli, Haka sai vastahyökkäyksistä muutaman vaarallisen paikan, mutta muuten näytti siltä kuin pitääkin. Hallitsimme peliä vastustajan puoliskolla ja loimme paljon paikkoja, Seppä näki.

- Ehdottomasti olisi voitu ottaa kolme pistettä, mutta saatiin kuitenkin pidettyä oma maali puhtaana ja peli näytti hyvältä, ehkä olisi tarvittu vähän kliinisyyttä viimeistelyyn.

Lisää uutisia